Skip to the main content

De Grote Clubactie start volgende maand

Financiën

Over één maand gaat de Grote Clubactie weer van start. Met deze lotenverkoopactie kan iedere vereniging eenvoudig extra inkomsten genereren. Met de vernieuwde online verkoopmethode verkoop je dit jaar makkelijk meer loten en is het nog leuker voor je leden. Wil je meedoen aan deze actie en een goede start maken op 18 september? Meld je vereniging dan aan, bekijk welke verkoopmethode bij je vereniging past en bestel de materialen.

De Grote Clubactie is de grootste fondsenwervende actie voor sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in Nederland. Van elk verkocht lot van drie euro gaat tachtig procent direct naar de clubkas. Het is eenvoudig om mee te doen aan de Grote Clubactie. Je kunt de actie in een paar stappen opzetten en  zo groot maken als je zelf wilt. Vorig jaar haalden 243 korfbalverenigingen gemiddeld €1872,- op.

Eenvoudiger dan ooit

De Grote Clubactie is vernieuwd en is eenvoudiger dan ooit. Dit betekent minder werk en een hogere opbrengst. Er zijn verschillende methodes om loten te verkopen en de opbrengst te verhogen. Alles over de verkoopmethodes, de mogelijkheden voor extra opbrengsten en hoe je leden kunt motiveren om loten te verkopen lees je hier.

Persoonlijke online pagina

Met de nieuwe tool kunnen leden inloggen op een persoonlijke pagina. Hier zien ze hun online lotenmeter, kunnen ze badges verdienen, de tussenstanden zien, hebben ze direct toegang tot alle winacties en nog veel meer. Via deze pagina kunnen ze ook loten verkopen zonder langs de deur te gaan. Vorig jaar bleek dat op deze manier twintig procent meer loten werden verkocht.

Klaar voor de start

Je kunt de clubactie nu al klaarzetten voor de start op 18 september. Wat je daarvoor kunt doen lees je hier. Heb je nog geen keuze kunnen maken welke verkoopmethodes jullie gaan inzetten of wil je graag meer informatie? Neem dan deel aan een van de webinars, waarin uitgelegd wordt hoe het werkt en wat er nieuw is. Je vindt de webinars hier.

Gerelateerde artikelen

‘Samen dragen we een steentje bij’
Financiën
‘Samen dragen we een steentje bij’

DVO/Accountor A1 is één van de ruim 60 teams, die de komende weken een wedstrijd laat sponsoren voor Spieren voor Spieren én voor de eigen vereniging. Teambegeleidster Jolanda van …

Lees meer
Grote Clubactie 2020 en 2021
Financiën
Grote Clubactie 2020 en 2021

De Grote Clubactie brak vorig jaar alle records. Terwijl het verenigingsleven in Nederland stilviel door het coronavirus, hebben leden zich extra hard ingezet voor hun vereniging. 14.336 lotenverkopers van 243 korfbalverenigingen verkochten …

Lees meer
Acties om je vereniging te steunen
Best practice Financiën
Acties om je vereniging te steunen

In deze bijzondere tijd zijn er bij veel verenigingen diverse acties opgezet om extra inkomsten te genereren en zo de vereniging te steunen. Laat je inspireren door deze mooie voorbeelden!

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders