Skip to the main content

De Grote Clubactie start volgende maand

Financiën

Over één maand gaat de Grote Clubactie weer van start. Met deze lotenverkoopactie kan iedere vereniging eenvoudig extra inkomsten genereren. Met de vernieuwde online verkoopmethode verkoop je dit jaar makkelijk meer loten en is het nog leuker voor je leden. Wil je meedoen aan deze actie en een goede start maken op 18 september? Meld je vereniging dan aan, bekijk welke verkoopmethode bij je vereniging past en bestel de materialen.

De Grote Clubactie is de grootste fondsenwervende actie voor sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in Nederland. Van elk verkocht lot van drie euro gaat tachtig procent direct naar de clubkas. Het is eenvoudig om mee te doen aan de Grote Clubactie. Je kunt de actie in een paar stappen opzetten en  zo groot maken als je zelf wilt. Vorig jaar haalden 243 korfbalverenigingen gemiddeld €1872,- op.

Eenvoudiger dan ooit

De Grote Clubactie is vernieuwd en is eenvoudiger dan ooit. Dit betekent minder werk en een hogere opbrengst. Er zijn verschillende methodes om loten te verkopen en de opbrengst te verhogen. Alles over de verkoopmethodes, de mogelijkheden voor extra opbrengsten en hoe je leden kunt motiveren om loten te verkopen lees je hier.

Persoonlijke online pagina

Met de nieuwe tool kunnen leden inloggen op een persoonlijke pagina. Hier zien ze hun online lotenmeter, kunnen ze badges verdienen, de tussenstanden zien, hebben ze direct toegang tot alle winacties en nog veel meer. Via deze pagina kunnen ze ook loten verkopen zonder langs de deur te gaan. Vorig jaar bleek dat op deze manier twintig procent meer loten werden verkocht.

Klaar voor de start

Je kunt de clubactie nu al klaarzetten voor de start op 18 september. Wat je daarvoor kunt doen lees je hier. Heb je nog geen keuze kunnen maken welke verkoopmethodes jullie gaan inzetten of wil je graag meer informatie? Neem dan deel aan een van de webinars, waarin uitgelegd wordt hoe het werkt en wat er nieuw is. Je vindt de webinars hier.

Gerelateerde artikelen

Grote Clubactie: extra inkomsten voor 250 korfbalverenigingen
Financiën
Grote Clubactie: extra inkomsten voor 250 korfbalverenigingen
Al 250 korfbalverenigingen gaan aankomende zaterdag van start met de Grote Clubactie. Met deze actie kunnen verenigingen extra inkomsten genereren door loten te verkopen. Door nieuwe online ontwikkelingen en gamification wordt het verkopen van loten elk jaar makkelijker en leuker. Wil je deze kans net als deze 250 verenigingen ook niet laten liggen? Schrijf je […]
Lees meer
Tegemoetkoming in verband met corona
Financiën
Tegemoetkoming in verband met corona
Half januari werd bekend dat de zaalcompetitie, met uitzondering van de (Reserve) Korfbal League, definitief niet doorgaat. Om verenigingen te helpen in deze bijzondere tijd, komt het KNKV met een financiële teruggave. De penningmeesters en secretarissen hebben hier vandaag een mail over ontvangen. In een reguliere competitie incasseert het KNKV wedstrijdbijdragen en contributie. De wedstrijdbijdragen […]
Lees meer
Sportstimuleringsbudget voor inclusieve doelgroepen
Financiën Korfbalaanbod
Sportstimuleringsbudget voor inclusieve doelgroepen
Voor het versterken, verbeteren of vernieuwen van het korfbalaanbod voor inclusieve doelgroepen kunnen verenigingen sportstimuleringsbudget aanvragen. Dit budget kun je onder andere gebruiken voor de promotie van de sportactiviteiten voor inclusieve doelgroepen, het aanschaffen van specifiek sportmateriaal voor deze doelgroep of om een samenwerking op te zetten met bijvoorbeeld een revalidatiecentrum, zorgcentrum, wijkcentrum of verzorgingstehuis. […]
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd