Skip to the main content

Coronamaatregelen verlengd

Competitie Korfbalaanbod

De Rijksoverheid heeft zojuist bekend gemaakt dat de huidige coronamaatregelen verlengd worden tot en met 14 januari 2022. Helaas heeft dat ook gevolgen voor sportbeoefening. Na de vorige persconferentie heeft het KNKV bekend gemaakt wat dit voor gevolgen heeft voor de competitie. Dit blijft ook nu van toepassing. Rond de volgende persconferentie komt het KNKV met nadere informatie over het vervolg van de top- en wedstrijdkorfbalcompetitie.

Na de vorige persconferentie heeft het KNKV gekeken hoe het z’n leden zoveel mogelijk mogelijkheden kan bieden om te kunnen blijven sporten. Samen sporten en voldoende bewegen is essentieel om de weerbaarheid tegen het coronavirus te vergroten. Het KNKV wil daarom zoveel mogelijk mensen op verantwoorde wijze laten sporten binnen de mogelijkheden die er zijn. De besluiten die toen zijn genomen vind je hier.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Experimenten Cashback World Korfbal League
Competitie
Experimenten Cashback World Korfbal League
Dinsdag 15 oktober heeft het Bondsbestuur voor het komende Korfbal Leagueseizoen drie spelregelexperimenten vastgesteld. Welke dit zijn lees je hier.
Lees meer
Conceptprogramma en definitieve indelingen zaalcompetitie
Competitie
Conceptprogramma en definitieve indelingen zaalcompetitie
Vandaag zijn het conceptprogramma en de definitieve indelingen voor de zaalcompetitie verstuurd naar alle verenigingen. Verenigingen kunnen het conceptprogramma bekijken in Sportlink Club en hierop reageren tot en met 8 november. Hierna wordt het programma zo snel mogelijk definitief. De definitieve indelingen vind je hier. Met vragen kun je terecht bij het wedstrijdsecretariaat van je […]
Lees meer
Doet jouw Kangoeroe Klup ook mee aan het fotospel?
Korfbalaanbod
Doet jouw Kangoeroe Klup ook mee aan het fotospel?
De kangoeroes van KVS maakten tijdens hun training een originele foto voor het fotospel. Hierin hebben ze zoveel mogelijk elementen uit het fotospel verwerkt en zo hopen ze een bal te winnen.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt