Skip to the main content

Coronamaatregelen: update FAQ

Verenigingsservice

Tijdens de persconferentie op dinsdag 13 oktober heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus. Door deze maatregelen wordt de (korfbal)sport geraakt. Na overleg met NOC*NSF en de andere sportbonden heeft het KNKV de lijst met veel gestelde vragen en antwoorden aangepast.

Deze FAQ-lijst, waarin duidelijk wordt wat de consequenties zijn voor senioren- en voor jeugdteams, vind je op KNKV.nl/faqcorona.

Aangepast en aangevuld
De vragen worden in de komende dagen nog aangepast en aangevuld, aangezien het KNKV momenteel nog niet alle informatie heeft om op alle vragen een kloppend en helder antwoord te kunnen formuleren. Bij alle nieuwe vragen zal het KNKV een datum en tijd toevoegen.

Samen
Het KNKV ziet hoe de korfbalverenigingen telkens in staat zijn geweest om met elkaar de maatregelen op te volgen en vraagt de verenigingen om ook dit samen zo goed mogelijk op te vangen. Alleen zo kunnen we zo snel mogelijk weer volledig van onze mooie sport genieten.

Vragen
Vragen? Neem contact op via het ticketsysteem of met je verenigingsadviseur.

Gerelateerde artikelen

Benchmark Dashboard: kijk hoe je vereniging ervoor staat
Bestuurders Verenigingsservice
Benchmark Dashboard: kijk hoe je vereniging ervoor staat

Bestuurders die in het voorjaar van 2020 de verenigingsmonitor hebben ingevuld, hebben in het najaar van 2020 toegang gekregen tot een persoonlijk Benchmark Dashboard. Hierin zie je hoe …

Lees meer
Communicatie naar verenigingen gaat veranderen
Verenigingsservice
Communicatie naar verenigingen gaat veranderen

Zoals al eerder aangekondigd gaat het KNKV gerichter communiceren naar de verenigingen. Hiermee speelt het KNKV ook verder in op de behoefte en wens om de communicatie richting de verenigingen te verbeteren.

Lees meer
Vierde online KNKV Magazine: inspirerende praktijkverhalen
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Vierde online KNKV Magazine: inspirerende praktijkverhalen

Vandaag is het vierde online KNKV Magazine verschenen. Het magazine bevat inspirerende en informatieve artikelen uit de praktijk. Deze verhalen kunnen ideeën geven voor acties bij je eigen vereniging.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Hervorming zaalcompetitie (standaardklassen)
Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd