Skip to the main content

Coronamaatregelen: update FAQ

Verenigingsservice

Tijdens de persconferentie op dinsdag 13 oktober heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus. Door deze maatregelen wordt de (korfbal)sport geraakt. Na overleg met NOC*NSF en de andere sportbonden heeft het KNKV de lijst met veel gestelde vragen en antwoorden aangepast.

Deze FAQ-lijst, waarin duidelijk wordt wat de consequenties zijn voor senioren- en voor jeugdteams, vind je op KNKV.nl/faqcorona.

Aangepast en aangevuld
De vragen worden in de komende dagen nog aangepast en aangevuld, aangezien het KNKV momenteel nog niet alle informatie heeft om op alle vragen een kloppend en helder antwoord te kunnen formuleren. Bij alle nieuwe vragen zal het KNKV een datum en tijd toevoegen.

Samen
Het KNKV ziet hoe de korfbalverenigingen telkens in staat zijn geweest om met elkaar de maatregelen op te volgen en vraagt de verenigingen om ook dit samen zo goed mogelijk op te vangen. Alleen zo kunnen we zo snel mogelijk weer volledig van onze mooie sport genieten.

Vragen
Vragen? Neem contact op via het ticketsysteem of met je verenigingsadviseur.

Gerelateerde artikelen

Update: KNKV verwijst naar protocol NOC*NSF
Verenigingsservice
Update: KNKV verwijst naar protocol NOC*NSF

In navolging op de op 24 juni aangekondigde versoepelingen van het kabinet heeft NOC*NSF op 26 juni een nieuw algemeen sportprotocol opgesteld. Dit protocol is te vinden op nocnsf.nl/sportprotocol. Korfbalverenigingen zullen geen korfbalspecifiek protocol ontvangen.

Lees meer
Nieuwe maatregelen: informatie volgt na overleg met NOC*NSF
Verenigingsservice
Nieuwe maatregelen: informatie volgt na overleg met NOC*NSF

Vanavond kondigt het kabinet nieuwe maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De sportspecifieke informatie volgt woensdag na het overleg met NOC*NSF.

Lees meer
Swift heeft primeur met workshop acceptatie LHBTI+
Best practice Verenigingsservice
Swift heeft primeur met workshop acceptatie LHBTI+

Zondag is het internationale Coming Out Day, een mooi moment om stil te staan bij de sociale acceptatie van LHTBI’ers in de sport. Swift deed dit met een workshop van de JBF.

Lees meer

Topartikelen

KNKV Organisatie
Bondsbureau KNKV per 1 december op Papendal
Korfbalaanbod
Tips en inspiratie voor een kangoeroetraining
Competitie
Routekaart competitie