Skip to the main content

Coronamaatregelen: update FAQ

Verenigingsservice

Tijdens de persconferentie op dinsdag 13 oktober heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus. Door deze maatregelen wordt de (korfbal)sport geraakt. Na overleg met NOC*NSF en de andere sportbonden heeft het KNKV de lijst met veel gestelde vragen en antwoorden aangepast.

Deze FAQ-lijst, waarin duidelijk wordt wat de consequenties zijn voor senioren- en voor jeugdteams, vind je op KNKV.nl/faqcorona.

Aangepast en aangevuld
De vragen worden in de komende dagen nog aangepast en aangevuld, aangezien het KNKV momenteel nog niet alle informatie heeft om op alle vragen een kloppend en helder antwoord te kunnen formuleren. Bij alle nieuwe vragen zal het KNKV een datum en tijd toevoegen.

Samen
Het KNKV ziet hoe de korfbalverenigingen telkens in staat zijn geweest om met elkaar de maatregelen op te volgen en vraagt de verenigingen om ook dit samen zo goed mogelijk op te vangen. Alleen zo kunnen we zo snel mogelijk weer volledig van onze mooie sport genieten.

Vragen
Vragen? Neem contact op via het ticketsysteem of met je verenigingsadviseur.

Gerelateerde artikelen

Derde online KNKV Magazine
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Derde online KNKV Magazine

Het derde online KNKV Magazine is verschenen. Met het magazine informeert en inspireert het KNKV verenigingen, bestuurders, vrijwilligers, ouders en fans met verhalen uit de praktijk.

Lees meer
Vijf bestuursleden en elf managers
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Vijf bestuursleden en elf managers

De wijziging in de organisatiestructuur, die Tempo een aantal jaren geleden heeft ingezet, zorgt voor meer betrokkenheid en dat maakt het leuker voor vrijwilligers. Alles over de wijziging lees je hier.

Lees meer
Update coronamaatregelen: versoepeling voor de sport
Korfbalaanbod Verenigingsservice
Update coronamaatregelen: versoepeling voor de sport

Tijdens de persconferentie van dinsdag 23 februari heeft het kabinet enkele versoepelingen in de maatregelen tegen het coronavirus afgekondigd. Vanaf dinsdag 3 maart mogen jongeren en jongvolwassenen tot en met 26 jaar…

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders
KNKV zoekt bondsraadsleden: pak jij deze kans?
Trainers
Webinar technisch beleid: teamsamenstelling
Bestuurders Verenigingsservice
Breek-de-Weekbijeenkomsten voor bestuurders: inspiratie en verandering