Skip to the main content

Conceptprogramma veldcompetitie najaar 2020

Competitie

Verenigingen kunnen vanaf vandaag het conceptprogramma veldcompetitie najaar 2020 inzien in Sportlink Club. De wedstrijdsecretariaten van de verenigingen hebben hier zojuist een mail over ontvangen. Mutaties kunnen worden doorgevoerd tot en met maandag 17 augustus. Daarna wordt zo snel mogelijk het programma afgerond.

Op deze pagina zijn de actuele indelingen te vinden. Met vragen over het programma kun je terecht bij het wedstrijdsecretariaat van jouw vereniging. Met competitievragen kun je terecht bij competitie@knkv.nl.

Foto: Winanda van Zwamen, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Streep door zaalcompetitie
Competitie
Streep door zaalcompetitie
In alle klassen onder de Korfbal League (en Reserve Korfbal League) zal dit seizoen geen zaalcompetitie plaatsvinden. Dat is de conclusie na de persconferentie van het kabinet op dinsdagavond, waarin duidelijk werd dat de huidige lockdown wordt verlengd. Door dit besluit is een verantwoorde start van de zaalcompetitie op 6 februari – het laatst mogelijke […]
Lees meer
Definitief programma voorjaarsveldcompetitie verstuurd
Competitie
Definitief programma voorjaarsveldcompetitie verstuurd
Het volledige programma voor de zaalcompetitie is definitief. De programmawijzigingen zijn zojuist naar de wedstrijdsecretariaten van alle verenigingen verzonden. Gedurende de dag wordt het programma zichtbaar op de website en in de app KNKV-wedstrijdzaken.
Lees meer
Korfbal League: uitbreiding play-offs
Competitie
Korfbal League: uitbreiding play-offs
Met het oog op het vervallen van de zaalcompetitie in de klassen onder de Korfbal League heeft het KNKV onlangs besloten dat er geen degradatie vanuit de Korfbal League kan plaatsvinden. Om meer teams kans te laten maken op de play-offs en de fans dus een spannende competitie voor te schotelen heeft het KNKV de play-offfase in de Korfbal League uitgebreid. Door de uitbreiding van de play-offs is de finale nu vastgesteld op 17 april.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt