Niet gespeelde wedstrijd

Via dit formulier kunt u aan de afdeling Competitie doorgeven dat een competitiewedstrijd niet gespeeld is of wordt. U dient altijd zelf uw tegenstander en eventueel scheidsrechter op de hoogte te brengen. Invullen van dit formulier houdt niet in dat er geen sancties opgelegd worden. 

Dit formulier alleen gebruiken als er daadwerkelijk sprake is van niet opkomen. Invulling heeft tuchtrechtelijke consequenties voor de niet opgekomen ploeg. 

Indien wedstrijd gestaakt is wegens (weers)omstandigheden of niet gestart is moet dit formulier ook ingevuld worden. Daar zitten normaliter geen gevolgen aan vast.

Formulier niet gebruiken voor een verplaatste wedstrijd. Dat regelt u in Sportlink Club of en alleen dan als het om een wedstrijd uit het verleden gaat, die je via Sportlink Club niet meer kunt verzetten, via een losse mail aan competitie@knkv.nl.

Let op! Alleen voor breedtekorfbal: In de schikkingsregeling breedtekorfbal is opgenomen dat de te spelen inhaalwedstrijd op de locatie van het “wel opkomende team” gespeeld wordt. Het "wel opkomende team" heeft tevens de gelegenheid om binnen twee werkdagen een nieuwe datum en aanvangstijd door te geven. U kunt hieronder een nieuwe tijd/datum opgeven. Dit is niet van toepassing indien wedstrijd wegens weers-/familieomstandigheden niet door is gegaan.