Skip to the main content

Competitie: mutaties in diverse poules

Competitie

De laatste dagen zijn er in diverse poules de nodige mutaties geweest, omdat verenigingen nieuwe teams hebben aangemeld of helaas genoodzaakt waren om teams terug te trekken. Omdat het streven is om teams altijd minimaal vijf wedstrijden te laten spelen, vinden deze mutaties plaats. De actuele indelingen en het actuele programma vind je in de KNKV Wedstrijdzaken-app en in Sportlink Club.

Met vragen kun je terecht bij competitie@knkv.nl.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Aanpassingen zaalcompetitie top- en wedstrijdkorfbal
Competitie
Aanpassingen zaalcompetitie top- en wedstrijdkorfbal
De Korfbal League wordt voor het seizoen 2020/2021 uitgebreid van elf naar twaalf teams. Dit besluit heeft gevolgen voor alle onderliggende klassen, waarin alle poules aangevuld worden tot acht teams.
Lees meer
Korfbal League start op z'n vroegst in januari
Competitie
Korfbal League start op z'n vroegst in januari
Het KNKV heeft de Korfbal Leagueverenigingen zaterdag geïnformeerd dat de Korfbal League op z’n vroegst in januari 2021 zal kunnen starten. De competitie-routekaart volgend is het spelen van een volledige competitie in de reguliere poule van twaalf niet meer haalbaar en dus is nu de optie met twee poules van zes van kracht.
Lees meer
'We hebben lang uitgekeken naar deze dag'
Competitie
'We hebben lang uitgekeken naar deze dag'
Aankomende zaterdag belooft een mooie dag te worden! Dan gaat voor veel teams, die lange tijd geen wedstrijden hebben mogen spelen, de competitie weer van start. “We hebben lang uitgekeken naar deze dag waarop iedereen weer korfbalwedstrijden mag spelen en gaan ongetwijfeld heel veel plezier zien op de velden”, aldus KNKV-directeur Kees Rodenburg. Laat jij […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt