Skip to the main content

Competitie-avonden in augustus en september

Competitie

In het voorjaar heeft team competitie een ronde door Nederland gemaakt om met verenigingen van gedachte te wisselen over het aanpassen van de jeugdcompetitie. Om verder in te zoomen op deze inhoud en dit breder te trekken, organiseren we in augustus en september een nieuwe ronde competitie-avonden. Deze avonden gaan niet alleen over de jeugdcompetitie, maar ook over de seniorencompetitie en reglementenvernieuwing.

Tijdens de competitie-avonden in het voorjaar hebben we gesproken over het aanpassen van de jeugdcompetitie. Alles wat er toen is besproken vind je op deze pagina. Omdat de competitie-avonden in augustus en september niet alleen meer gaan over de jeugdcompetitie, maar ook over de seniorencompetitie en reglementenvernieuwing, gaat dit project verder onder de naam ‘Competitie 2.0’.

Aanmelden

Om iedere vereniging de kans te bieden om aan te sluiten bij een competitie-avond, kunnen per vereniging maximaal twee personen deelnemen. Per avond is er dan ook een maximum van veertig deelnemers. Wil jij aanwezig zijn bij één van deze avonden? Stem dan binnen je vereniging af wie er het beste naar een avond kan gaan. Je hoeft niet samen naar één avond te gaan. Inschrijven kan via dit formulier.

Tijd, data en locaties

Hieronder vind je een overzicht van waar en op welke data de competitie-avonden plaatsvinden. Voor alle avonden geldt 19.15 uur inloop, 19.30 uur aanvang en 21.30 uur streeftijd voor afronding. 

Augustus
 • Maandag 22 augustus bij Fiks in Leiden (Verplaatst)
 • Dinsdag 23 augustus bij VEO in Voorburg (Verplaatst)
 • Woensdag 24 augustus bij Merwede/Multiplaat in Sliedrecht
 • Donderdag 25 augustus bij Fiducia in Vleuten
 • Maandag 29 augustus bij DOS-WK in Enschede
 • Dinsdag 30 augustus bij De Skâns in Gorredijk
 • Woensdag 31 augustus bij Thrianta in Hoogeveen (Geannuleerd)
September
 • Maandag 5 september bij SVOC in Oirlo
 • Dinsdag 6 september bij Tjoba in s-Heer Hendrikskinderen
 • Woensdag 7 september bij GG/IJskoud de Beste in Wormer
 • Maandag 12 september bij Oost-Arnhem in Arnhem
 • Dinsdag 13 september bij DSC in Eindhoven
 • Woensdag 14 september bij Unitas/Perspectief in Harderwijk
 • Dinsdag 20 september bij VEO in Voorburg (Nieuw)
 • Woensdag 21 september bij Fiks in Leiden (Nieuw)

Foto: Jenna Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Grote Clubactie gaat zaterdag van start
Financiën Verenigingsservice
Grote Clubactie gaat zaterdag van start
Morgen gaat de Grote Clubactie weer van start. Met deze lotenverkoopactie kan iedere vereniging eenvoudig extra inkomsten genereren. Vorig jaar deden 250 korfbalverenigingen mee aan deze actie en haalden zij gemiddeld €2025,- op. Door de vorig jaar geïntroduceerde online verkoopmethode is het verkopen van (veel) loten nóg makkelijker geworden. Wil jouw vereniging extra inkomsten binnenhalen? Meedoen aan de actie kan nog steeds!
Lees meer
Succesvolle clinic 'Training geven: de basics' bij VZOD basis voor vervolg
Opleidingen Trainers
Succesvolle clinic 'Training geven: de basics' bij VZOD basis voor vervolg
De maand van ‘Training geven: de basics’ is in volle gang! Deze maand geven KNKV-docenten trainersclinics aan ruim 1750 trainers van 175 verenigingen. Tijdens deze clinics leren beginnende trainers in één avond de basis van het training geven. VZOD is één van de verenigingen die een clinic heeft aangevraagd. De clinic was een groot succes […]
Lees meer
De Week van de Scheidsrechter
Arbitrage
De Week van de Scheidsrechter
Van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober is het weer de Week van de Scheidsrechter. Dit is hét jaarlijkse moment waarop we scheidsrechters massaal bedanken voor hun inzet. Zij zijn immers onmisbaar voor onze sport. Hoewel het altijd goed is om je waardering te laten blijken, is dit een extra mooi moment om […]
Lees meer

Topartikelen

Opleidingen Trainers
Succesvolle clinic 'Training geven: de basics' bij VZOD basis voor vervolg
Arbitrage
De Week van de Scheidsrechter
Arbitrage Competitie
Spelregelwijzigingen 2022