Skip to the main content

Communicatie naar verenigingen gaat veranderen

Verenigingsservice

Zoals al eerder aangekondigd gaat het KNKV gerichter communiceren naar de verenigingen. Hiermee speelt het KNKV ook verder in op de behoefte en wens om de communicatie richting de verenigingen te verbeteren. Onder anderen gaan de @knkv.net adressen per 1 juli 2018 vervallen. En wordt informatie rechtstreeks verstuurd aan diegene, die door de vereniging is aangegeven als contactpersoon voor het specifieke onderdeel. De gegevens in Sportlink Club zijn hiervoor leidend, op de website van Sportlink staat een uitgebreide handleiding. Uiteraard wordt het secretariaat altijd op de hoogte gebracht van de verstuurde informatie. 

Om deze gerichte communicatie succesvol te laten zijn, is het noodzakelijk dat verenigingen hun informatie betreffende kaderleden actueel hebben weergegeven in Sportlink Club en dat de juiste personen als contactpersoon aan de functie zijn gekoppeld. Verenigingen hoeven geen nieuw ‘verenigingsadres’ op te geven aan het KNKV of te wijzigen in Sportlink, want daar wordt na 1 juli 2018 geen gebruik meer van gemaakt. Over deze aanpassingen is reeds eerder naar alle verenigingen gecommuniceerd.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Lancering online platform voor sportbestuurders
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders

Bestuurders doen steeds nieuwe kennis en ervaring op. Omdat ze vaak te maken hebben met dezelfde vragen en elkaar daardoor onderling goed kunnen helpen en inspireren, gaat het KNKV samen met NOC*NSF …

Lees meer
Vijf bestuursleden en elf managers
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Vijf bestuursleden en elf managers

De wijziging in de organisatiestructuur, die Tempo een aantal jaren geleden heeft ingezet, zorgt voor meer betrokkenheid en dat maakt het leuker voor vrijwilligers. Alles over de wijziging lees je hier.

Lees meer
Online vragenuur: trainen binnen de huidige maatregelen
Trainers Verenigingsservice
Online vragenuur: trainen binnen de huidige maatregelen

Nu jongeren en jongvolwassenen tot en met 26 jaar weer buiten mogen sporten in groepsverband, zijn veel verenigingen weer begonnen met de trainingen voor de seniorenteams. Maar hoe vul je nu een …

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Hervorming zaalcompetitie (standaardklassen)
Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd