Skip to the main content

Bouwplan technisch beleid

Trainers

Een technisch beleid is de basis van hoe er gekorfbald en verenigd wordt binnen een vereniging. Om verenigingen te ondersteunen bij het opbouwen van een korfbaltechnisch beleidsplan heeft het KNKV een bouwplan voor technisch beleid ontwikkeld. Dit bouwplan is een tool om een sterk technisch beleid op te bouwen en biedt advies, zet aan tot reflecteren en bevat tips.

Wat hoort er in een technisch beleidsplan te staan? Waar begin je als je een technisch beleidsplan gaat opbouwen? Hoe vertaal je je visie op korfbal naar beleid? Hoe kun je kernwaarden van je vereniging vertalen naar beleid? In het bouwplan worden de onderwerpen kernwaarden, ambities en doelen, visie op korfbal, opleidingen, werving, teamsamenstelling en talentherkenning behandeld.

Webinar technisch beleid

Vanavond vindt er een webinar plaats over technisch beleid. Mastercoach Jan-Sjouke van den Bos en bondscoach Wim Scholtmeijer gaan in gesprek met Hoofd Opleidingen Tineke Bosch over waarom technisch beleid zo belangrijk is. Ook beantwoorden ze vragen van deelnemers. Het is niet meer mogelijk je aan te melden voor het webinar, het maximale aantal deelnemers is bereikt. Na vanavond wordt gekeken naar een mogelijk vervolg.

Vragen

Als je vragen hebt over technisch beleid kun je contact opnemen met Pleun van Doornik van Team Opleidingen door een mail te sturen naar pleun.van.doornik@knkv.nl.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

KT4-opleiding: leerdoelen van cursist zijn uitgangspunt
KNKV Organisatie Trainers
KT4-opleiding: leerdoelen van cursist zijn uitgangspunt
Voor ambitieuze en ervaren korfbaltrainers die zichzelf graag verder willen ontwikkelen tot hoofdcoach, is er de KT4-opleiding. Tijdens deze opleiding ontwikkelen cursisten zichzelf onder leiding van professionals op het gebied van training geven, coachen, trainersbegeleiding en het ontwikkelen van sporttechnisch beleid.
Lees meer
Webinar Technisch Beleid: Unitas aan het woord
Trainers
Webinar Technisch Beleid: Unitas aan het woord
Op 22 september organiseert het KNKV een webinar over Technisch Beleid. De Technische Commissie van Unitas vertelt hoe de Harderwijkers aan de slag zijn gegaan met het updaten van het Technische Beleid.
Lees meer
KNKV-opleidingen worden weer hervat
Arbitrage Opleidingen Trainers
KNKV-opleidingen worden weer hervat
Nu de trainingen weer zijn gestart en ook de competitie voor de meeste teams aankomend weekend start, worden ook de KNKV-opleidingen hervat. Voor de arbitrale opleidingen en de KT2-opleiding geldt dat eerst de huidige cursisten hun opleiding afmaken voordat er nieuwe opleidingen kunnen starten. Met korfbalmasterz, training geven: de basics, de KT3-opleiding en trainersbegeleiding kunnen […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt