Skip to the main content

Bouwen aan technisch beleid

Trainers

Samen met plezier korfballen gaat het beste als alle zaken op de vereniging goed geregeld zijn. Een technisch beleidsplan kan helpen om voor iedereen helder te krijgen hoe er gekorfbald en verenigd wordt binnen je vereniging. Om verenigingen te ondersteunen bij het maken of updaten van een technisch beleid is een bouwplan voor technisch beleid ontwikkeld en zijn er webinars georganiseerd over het opstellen van een technisch beleid, hoe je hier als vereniging concreet mee aan de slag kunt en hoe je dit als trainer kunt toepassen. Alles over het bouwplan en de webinars lees je in het KNKV Magazine.

Het bouwplan voor technisch beleid geeft richting aan wat er in een technisch beleidsplan kan staan en welke onderwerpen van belang zijn. Verenigingen kunnen het bouwplan gebruiken als spiegel voor hun technische beleid of als start van een nieuw technisch beleid. Het bouwplan biedt advies, zet aan tot reflecteren en bevat tips. “Tijdens het eerste webinar is het bouwplan toegelicht en tijdens het tweede webinar deelde Unitas/Perspectief haar ervaringen met betrekking tot het updaten van haar technische beleidsplan. Het derde webinar stond in het teken van het vertalen van het technische beleid naar het inrichten van trainingen”, aldus Pleun van Doornik van Team Opleidingen.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Bouwplan technisch beleid
Trainers
Bouwplan technisch beleid

Om verenigingen te ondersteunen bij het opbouwen van een korfbaltechnisch beleidsplan heeft het KNKV een bouwplan voor technisch beleid ontwikkeld. Dit bouwplan biedt advies, zet aan tot reflecteren en bevat tips.

Lees meer
Kijk of luister terug: webinar technisch beleid
Trainers
Kijk of luister terug: webinar technisch beleid

Maandag 8 juni vond het eerste webinar technisch beleid plaats. Voor honderdvijftig belangstellenden ging Team Opleidingen in gesprek met bondscoach Wim Scholtmeijer en mastercoach Jan-Sjouke van den Bos over alles wat met technisch beleid te maken heeft.

Lees meer
Terugblik webinar technisch beleid in de praktijk
Trainers
Terugblik webinar technisch beleid in de praktijk

Afgelopen vrijdag organiseerde het KNKV in samenwerking met Spelenderwijs Verbeteren een webinar over technisch beleid. In dit webinar vertelde Spelenderwijs Verbeteren hoe je een korfbalvisie vanuit een technisch beleid kunt vertalen naar het…

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders
KNKV zoekt bondsraadsleden: pak jij deze kans?
Trainers
Webinar technisch beleid: teamsamenstelling
Bestuurders Verenigingsservice
Breek-de-Weekbijeenkomsten voor bestuurders: inspiratie en verandering