Skip to the main content

Bondsraadsvergadering 27 maart 2021

KNKV Organisatie

Zaterdag 27 maart 2021 vindt om 10.00 uur de eerste bondsraadsvergadering van dit jaar plaats. De agenda en bijbehorende stukken zijn verstuurd naar alle verenigingen. Je vindt deze ook hier.  De agenda heeft als hoofdthema ‘Bestuurlijke herinrichting in de praktijk’.

Het bondsbestuur bepaalt het beleid van het KNKV en legt verantwoording af aan de bondsraad. In de bondsraad zitten vanuit elk district bondsraadsleden die de verenigingen vertegenwoordigen. Dat gebeurt in de besluitvorming en het bespreken van en stemmen over voorstellen van het bondsbestuur en de districten. Met vragen kun je terecht bij de bondsraadsleden van jouw district.

Bondsraadvergadering live volgen

De vergadering is voor alle vereniging te volgen via livestream. 

 

Gerelateerde artikelen

Nieuwe huisstijl KNKV
KNKV Organisatie
Nieuwe huisstijl KNKV
Met de verhuizing naar Papendal presenteert het KNKV een nieuwe huisstijl. Deze komt tot uiting in het nieuwe pand en wordt binnenkort in alle off- en online- uitingen van het KNKV doorgevoerd.
Lees meer
Extra bondsraadvergadering
KNKV Organisatie
Extra bondsraadvergadering
Tijdens de afgelopen bondsraadvergadering werd de reglementaire uitwerking van de bestuurlijke herinrichting besproken. De statutaire wijzigingen zijn toen niet aangenomen omdat het vereiste quorum niet werd behaald. Om alsnog goedkeuring te verkrijgen voor de benodigde wijzigingen is er een extra bondsraadvergadering op dinsdag 29 december om 19.00 uur. Het vereiste quorum is tijdens de afgelopen […]
Lees meer
Bondsraadsvergadering 19 juni
KNKV Organisatie
Bondsraadsvergadering 19 juni
Zaterdag 19 juni vindt er weer een bondsraadsvergadering plaats. Het hoofdthema van deze vergadering is ‘Jaarplan en begroting 2021-2022’. Tijdens deze vergadering wordt ook aandacht besteed aan het afzwaaien van enkele bondsraadsleden als gevolg van het aflopen van hun zittingstermijn. De volledige agenda en bijbehorende stukken voor de bondsraad vind je hier. Zaterdag vindt er ook een […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt