Skip to the main content

Bondsraadsvergadering 19 juni

KNKV Organisatie

Zaterdag 19 juni vindt er weer een bondsraadsvergadering plaats. Het hoofdthema van deze vergadering is ‘Jaarplan en begroting 2021-2022’. Tijdens deze vergadering wordt ook aandacht besteed aan het afzwaaien van enkele bondsraadsleden als gevolg van het aflopen van hun zittingstermijn. De volledige agenda en bijbehorende stukken voor de bondsraad vind je hierZaterdag vindt er ook een bijeenkomst met de nieuwe bondsraadsleden plaats. Beide bijeenkomsten kun je volgen via livestream.

De bondsraad vormt de brug tussen de belangen van de verenigingen en de strategische koers van het KNKV. De bondsraadsleden zijn ambassadeurs van de korfbalsport. Zij denken en werken mee aan de ontwikkeling en toekomst van korfbal. De bondsraad heeft een toezichthoudende rol op de KNKV-directie en het bondsbestuur, stemt gezamenlijk in met het strategisch jaarplan en heeft een controlerende taak op het resultaat. Meer over de bondsraad lees je hier.

Livestream bondsraad

Je kunt de bondsraad volgen via YouTube.

Livestream bijeenkomst nieuwe bondsraadsleden

De bijeenkomst met de nieuwe bondsraadsleden is ook te volgen via YouTube.

Gerelateerde artikelen

Telefonische bereikbaarheid maandag 21 maart
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Telefonische bereikbaarheid maandag 21 maart
Maandag 21 maart is het KNKV vanaf 15.00 uur niet telefonisch bereikbaar in verband met een personeelsbijeenkomst. Vanaf dinsdag 9.00 uur staat het KNKV weer voor iedereen klaar. Je kunt je vragen en opmerkingen altijd op ieder gewenst tijdstip indienen via de helpdesk. Normaal gesproken is het KNKV op werkdagen altijd telefonisch bereikbaar van 9.00 […]
Lees meer
Bondsraadvergadering
KNKV Organisatie
Bondsraadvergadering
Aanstaande zaterdag vindt de derde bondsraadvergadering van dit jaar plaats. De agenda, bijbehorende stukken en link naar de livestream vind je hier.
Lees meer
Papendal Open 7 mei
KNKV Organisatie Partners
Papendal Open 7 mei
Op zaterdag 7 mei aanstaande organiseert Papendal de 'Papendal Open', waarmee het jaar waarin Papendal 50 jaar bestaat afgesloten wordt. Het belooft een feestelijke open dag te worden, waaraan ook het KNKV zijn steentje bijdraagt.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt