Skip to the main content

Bondsraadsvergadering 19 juni

KNKV Organisatie

Zaterdag 19 juni vindt er weer een bondsraadsvergadering plaats. Het hoofdthema van deze vergadering is ‘Jaarplan en begroting 2021-2022’. Tijdens deze vergadering wordt ook aandacht besteed aan het afzwaaien van enkele bondsraadsleden als gevolg van het aflopen van hun zittingstermijn. De volledige agenda en bijbehorende stukken voor de bondsraad vind je hierZaterdag vindt er ook een bijeenkomst met de nieuwe bondsraadsleden plaats. Beide bijeenkomsten kun je volgen via livestream.

De bondsraad vormt de brug tussen de belangen van de verenigingen en de strategische koers van het KNKV. De bondsraadsleden zijn ambassadeurs van de korfbalsport. Zij denken en werken mee aan de ontwikkeling en toekomst van korfbal. De bondsraad heeft een toezichthoudende rol op de KNKV-directie en het bondsbestuur, stemt gezamenlijk in met het strategisch jaarplan en heeft een controlerende taak op het resultaat. Meer over de bondsraad lees je hier.

Livestream bondsraad

Je kunt de bondsraad volgen via YouTube.

Livestream bijeenkomst nieuwe bondsraadsleden

De bijeenkomst met de nieuwe bondsraadsleden is ook te volgen via YouTube.

Gerelateerde artikelen

Vacatures op de communicatieafdeling
KNKV Organisatie
Vacatures op de communicatieafdeling
Heb jij ervaring in de communicatiewereld en ben je op zoek naar een leuke baan? Goed nieuws! Het KNKV is op zoek naar twee communicatiemedewerkers! Vanuit deze functies zorg je voor de communicatie richting verenigingen. Je voert communicatieplannen uit en draagt onder andere zorg voor het verzamelen, schrijven en redigeren van relevante content die aansluit […]
Lees meer
Terugblik bondsraadsvergadering 27 maart
KNKV Organisatie
Terugblik bondsraadsvergadering 27 maart
Afgelopen zaterdag vond de eerste bondsraadsvergadering van dit jaar plaats. Na een toelichting van de nieuwe opzet van de bondsraad en het doornemen van de stand van zaken met betrekking tot het coronavirus, werd gesproken over het hoofdthema van deze bondsraad: de bestuurlijke herinrichting in de praktijk. Verder werd ook het concept jaarplan 2021-2022 besproken. […]
Lees meer
Telefonische bereikbaarheid maandag 30 mei
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Telefonische bereikbaarheid maandag 30 mei
Maandag 30 mei is het KNKV niet telefonisch bereikbaar in verband met een personeelsbijeenkomst. Vanaf dinsdag 9.00 uur staat het KNKV weer voor iedereen klaar. Je kunt je vragen en opmerkingen altijd op ieder gewenst tijdstip indienen via de helpdesk.
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd