Skip to the main content

Bondsraadsvergadering 19 juni

KNKV Organisatie

Zaterdag 19 juni vindt er weer een bondsraadsvergadering plaats. Het hoofdthema van deze vergadering is ‘Jaarplan en begroting 2021-2022’. Tijdens deze vergadering wordt ook aandacht besteed aan het afzwaaien van enkele bondsraadsleden als gevolg van het aflopen van hun zittingstermijn. De volledige agenda en bijbehorende stukken voor de bondsraad vind je hierZaterdag vindt er ook een bijeenkomst met de nieuwe bondsraadsleden plaats. Beide bijeenkomsten kun je volgen via livestream.

De bondsraad vormt de brug tussen de belangen van de verenigingen en de strategische koers van het KNKV. De bondsraadsleden zijn ambassadeurs van de korfbalsport. Zij denken en werken mee aan de ontwikkeling en toekomst van korfbal. De bondsraad heeft een toezichthoudende rol op de KNKV-directie en het bondsbestuur, stemt gezamenlijk in met het strategisch jaarplan en heeft een controlerende taak op het resultaat. Meer over de bondsraad lees je hier.

Livestream bondsraad

Je kunt de bondsraad volgen via YouTube.

Livestream bijeenkomst nieuwe bondsraadsleden

De bijeenkomst met de nieuwe bondsraadsleden is ook te volgen via YouTube.

Gerelateerde artikelen

Irene van Rijsewijk nieuwe voorzitter KNKV, Meijer benoemd tot erevoorzitter
KNKV Organisatie
Irene van Rijsewijk nieuwe voorzitter KNKV, Meijer benoemd tot erevoorzitter

Tijdens de Bondsraad heeft Irene van Rijsewijk de voorzittershamer van het KNKV overgenomen van Rob Meijer. Ook Marita Verkaik trad toe tot het bestuur. Meijer werd benoemd tot erevoorzitter.

Lees meer
KNKV is Koningsdag niet bereikbaar
KNKV Organisatie
KNKV is Koningsdag niet bereikbaar

Dinsdag 27 april (Koningsdag) is het KNKV niet telefonisch bereikbaar. Vragen en opmerkingen kun je op ieder gewenst tijdstip indienen via het online ticketsysteem.

Lees meer
Vacature lid Commissie van Beroep
KNKV Organisatie
Vacature lid Commissie van Beroep

Het KNKV is op zoek naar een lid Commissie van Beroep. De Commissie van Beroep behandelt zaken waarin beroep is ingesteld tegen een uitspraak van de Tuchtcommissie en doet hier uitspraak over.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders