Skip to the main content

Bondsraad 27 juni

KNKV Organisatie

Zaterdag 27 juni vindt om 10.00 uur de bondsraadvergadering plaats. Op de agenda staan onder andere enkele reglementswijzigingen. Deze worden voorgelegd aan de stemgerechtigde bondsraadsleden, de vertegenwoordigers van de verenigingen.

Het Bondsbestuur bepaalt het beleid van het KNKV en legt verantwoording af aan de Bondsraad. In de Bondsraad zitten vanuit elk district bondsraadsleden die de verenigingen vertegenwoordigen. Dat gebeurt in de besluitvorming en het bespreken van en stemmen over voorstellen van het Bondsbestuur en de districten.

Agenda en stukken

De agenda en bijbehorende stukken voor de aankomende Bondsraad vind je hier. Heb je vragen of wil je hier iets over kwijt, dan kun je terecht bij de bondsraadsleden van jouw district.

Minder aanwezigen

Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus vindt de Bondsraad in een afgeslankte vorm plaats met minder aanwezigen. Dat er minder bondsraadsleden aanwezig zijn heeft geen invloed op het aantal stemmen dat naar rato van het aantal leden van het district wordt uitgebracht.

Bondsraadvergadering live volgen

Normaal gesproken zijn verenigingen als toehoorder welkom om de Bondsraad fysiek bij te wonen. Dit keer is dat niet mogelijk in verband met het coronavirus. Je kunt de vergadering volgen via livestream.

 

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Van Rijsewijk en Meijer in de media
KNKV Organisatie
Van Rijsewijk en Meijer in de media
Tijdens de afgelopen bondsraadvergadering werd Irene van Rijsewijk benoemd tot nieuwe voorzitter van het KNKV. Zij volgt Rob Meijer op, die bijna tien jaar KNKV-voorzitter is geweest. In het Eindhovens Dagblad en bij ALLsportsradio vertelt Van Rijsewijk over het moment waarop ze benoemd werd tot voorzitter, haar werkervaringen en haar ervaringen in de korfbalwereld, welke […]
Lees meer
KNKV aan de slag met diversiteit
KNKV Organisatie
KNKV aan de slag met diversiteit
Nederlandse sportbonden gaan zich de komende jaren inzetten voor meer diversiteit binnen hun sport en hun organisatie. Het KNKV heeft samen met 25 andere sportbonden op het online symposium ‘Diversiteit en Inclusie’ van 14 januari haar handtekening gezet onder het Charter Diversiteit dat door NOC*NSF en de sportbonden is opgesteld. Manager Korfbalparticipatie Gert-Jan Kraaijveld woonde […]
Lees meer
In memoriam: Gerard Bos
KNKV Organisatie
In memoriam: Gerard Bos
Ons heeft het bericht bereikt dat oud-international Gerard Bos op 87-jarige leeftijd is overleden. Het KNKV is dankbaar voor zijn bijdrage aan de korfbalsport en wenst zijn familie en naasten sterkte met het verwerken van dit verlies. Bos kwam 47 keer uit voor het nationale team en was in zijn tijd recordinternational. Daarnaast was hij […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt