Skip to the main content

‘Binnen sporten kan veilig, geef alle sporten de ruimte’

(Sport) Medische zaken Competitie Korfbalaanbod

Sporten is niet alleen heel leuk, maar ook heel gezond. Bewegen, inspanning verrichten, maar ook samen zijn en lol maken versterkt ons immuunsysteem en verlaagt onze kans om ziek te worden. “Als georganiseerde sport zetten we ons enorm in voor een goede lobby om de sport zoveel mogelijk open te stellen, maar accepteren we misschien wel te veel de beperkingen die we opgelegd krijgen. De data van onze topsportcompetitie vormen een sterke aanwijzing dat er op sportgebied veel meer kan”, aldus KNKV-directeur Kees Rodenburg.

De complete toelichting van Rodenburg, inclusief de resultaten van de testen in de Korfbal League, vind je in dit artikel op Korfballeague.nl.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Informatie en livestream Korfbal League
Competitie
Informatie en livestream Korfbal League
Vandaag spelen de Korfbal Leagueteams oefenwedstrijden ter voorbereiding op de Korfbal Leaguecompetitie die over twee weken van start gaat. De oefenwedstrijden kun je volgen via livestream. Alle informatie over de Korfbal League en de livestreams vind je op www.korfbal.nl en de socialemediakanalen van Korfbal.nl.   Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl
Lees meer
Update coronaprotocol
Competitie
Update coronaprotocol
Op onze pagina 'FAQ Corona' vind je nu de actuele informatie, die uitgaat van de per 3 maart geldende maatregelen. Let op: er heeft abusievelijk heel even een oude tekstversie online gestaan, de huidige versie is de juiste.
Lees meer
Definitieve indelingen wedstrijdkorfbal en conceptindelingen breedtekorfbal
Competitie
Definitieve indelingen wedstrijdkorfbal en conceptindelingen breedtekorfbal
Gisteren zijn de definitieve indelingen voor het wedstrijdkorfbal en de conceptindelingen voor het breedtekorfbal voor de veldcompetitie in het najaar verstuurd naar alle verenigingen. De definitieve indeling voor het wedstrijdkorfbal gemengd en dames vind je hier. De conceptindeling voor het breedtekorfbal gemengd en F-dames vind je hier. De conceptindeling voor het breedtekorfbal dames vind je […]
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd