Skip to the main content

Benchmark Dashboard: waardevolle tool om terug en vooruit te kijken

Verenigingsservice

Met de jaarwisseling in zicht is het een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar aankomend jaar. Hoe heeft jouw vereniging het afgelopen jaar op specifieke onderwerpen gepresteerd in vergelijking met andere verenigingen en waar liggen het aankomende jaar kansen voor jouw vereniging? Bekijk het Benchmark Dashboard van jouw vereniging en krijg hier inzicht in! Het dasboard is toegankelijk voor alle verenigingen die dit jaar de verenigingsmonitor hebben ingevuld.

In mei en juni kregen alle korfbalverenigingen de mogelijkheid om de verenigingsmonitor in te vullen. Ruim 150 verenigingen hebben dit gedaan en kregen daardoor in oktober toegang tot een persoonlijk Benchmark Dashboard. Hierin kunnen bestuurders hun vereniging op allerlei gebieden vergelijken met andere verenigingen. “Het dasboard is een mooie tool die kan helpen bij de evaluatie van een bepaalde periode en bij het bepalen van doelen en ambities voor een aankomende periode. Het is daarom nu een mooi moment om het dashboard te bekijken”, aldus projectleider Mariska Kool.

Meer informatie en vragen

Wil je meer informatie over de verenigingsmonitor? Alles hierover vind je op knkv.nl/verenigingsmonitor en op de pagina met veelgestelde vragen. Wil je meer informatie over het Benchmark Dashboard? Kijk dan eens op deze pagina. Heb je hierna nog een vraag of lukt het niet om in te loggen in het dashboard? Neem dan contact op met Mariska Kool via mariska.kool@knkv.nl of met je verenigingsadviseur.

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je als vereniging inspelen op de motivatie van een korfballer?
Bestuurders Verenigingsservice
Hoe kun je als vereniging inspelen op de motivatie van een korfballer?

Waarom blijft de ene persoon wel een leven lang aan de vereniging verbonden en de andere niet? Tijdens de online Breek-de-Weekbijeenkomsten -bestemd voor bestuurders- op 28 april, 29 april en 10 mei …

Lees meer
Update: KNKV verwijst naar protocol NOC*NSF
Verenigingsservice
Update: KNKV verwijst naar protocol NOC*NSF

In navolging op de op 24 juni aangekondigde versoepelingen van het kabinet heeft NOC*NSF op 26 juni een nieuw algemeen sportprotocol opgesteld. Dit protocol is te vinden op nocnsf.nl/sportprotocol. Korfbalverenigingen zullen geen korfbalspecifiek protocol ontvangen.

Lees meer
Swift heeft primeur met workshop acceptatie LHBTI+
Best practice Verenigingsservice
Swift heeft primeur met workshop acceptatie LHBTI+

Zondag is het internationale Coming Out Day, een mooi moment om stil te staan bij de sociale acceptatie van LHTBI’ers in de sport. Swift deed dit met een workshop van de JBF.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Hervorming zaalcompetitie (standaardklassen)
Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd