Skip to the main content

Aftermovie This is Korfball Tour

Volgende week krijgt de #korfbalzomer een vervolg met Tour de Camping, maar deze week begint met een terugblik op de geslaagde This is Korfball Tour – summer edition. Woensdag 22 juli kregen 32 verenigingen bezoek van een (jeugd)international en/of KNKV-trainer en zo lieten bond en verenigingen gezamenlijk die dag 1400 kinderen korfballen.

Bekijk nu de aftermovie. De beelden zijn geschoten bij: KC Terda, KZ/Thermo4U, HBC, Koveni, Fiducia, Keep-Fit ’70, Korbis en Albatros.

Vervolg #korfbalzomer

Met Back to School, de Vrienden- & vriendinnentrainingen en de This is Korfball Tour hebben al drieduizend kinderen meegedaan aan een korfbalzomeractiviteit. Meer informatie over het vervolg van de korfbalzomer vind je op KNKV.nl/korfbalzomer.

Foto: Jenna Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Definitief programma voorjaarsveldcompetitie verstuurd
Competitie
Definitief programma voorjaarsveldcompetitie verstuurd
Het volledige programma voor de zaalcompetitie is definitief. De programmawijzigingen zijn zojuist naar de wedstrijdsecretariaten van alle verenigingen verzonden. Gedurende de dag wordt het programma zichtbaar op de website en in de app KNKV-wedstrijdzaken.
Lees meer
Vacature stagiair MDT Sport
KNKV Organisatie
Vacature stagiair MDT Sport
Ben jij derde- of vierdejaars student en zoek je een leuke stage in de sportwereld? Het projectteam van Maatschappelijke Dienst Tijd Sport (MDT Sport), een project waaraan het KNKV meedoet, is op zoek naar een stagiair die per januari 2022 gaat meewerken aan de ontwikkeling van het project. Met MDT Sport investeert het kabinet in […]
Lees meer
Jeugdleden op training laten fluiten gouden greep bij KV CSL
Arbitrage Best practice
Jeugdleden op training laten fluiten gouden greep bij KV CSL
Enkele jaren geleden had arbitrage bij KV CSL geen positief imago en was er weinig animo om te fluiten. Een werkgroep ging aan de slag met een nieuwe arbitrage-aanpak en koos er onder andere voor om het fluiten van jeugdwedstrijden niet meer verplicht te maken en introduceerde fluiten op trainingen. Hierdoor is de drempel om […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt