Scheidsrechterskleding

KNKV-scheidsrechters
Alle KNKV-scheidsrechters krijgen naast hun standaardvergoeding een extra vergoeding per wedstrijd, waarmee zij zelf voor kleding dienen te zorgen. Voor de kleding kan men terecht bij de korfbalshop van het KNKV via www.korfbaltotaal.nl

Verenigingsscheidsrechters
In tegenstelling tot KNKV-scheidsrechters wordt er voor scheidsrechters die alleen voor hun vereniging fluiten geen vergoeding door het KNKV beschikbaar gesteld. Uiteraard is het wel mogelijk om KNKV-scheidsrechterskleding aan te schaffen. Via www.korfbaltotaal.nl is deze scheidsrechterskleding te bestellen, zoals die gedragen wordt door KNKV-scheidsrechters.

Erima Teamsport B.V.
Erima Teamsport B.V. is de officiele supplier van het KNKV als het gaat om scheidsrechters. Alle scheidsrechters die in de Korfbal League actief zijn dragen de kleding van Erima, maar ook de kleding voor KNKV-scheidsrechters verkrijgbaar is bij de korfbalshop is afkomstig van Erima. Voor meer informatie over Erima ga naar www.erima.nl.

Korfbaltotaal.nl
In samenwerking met Muta Sport Nederland B.V. zorgt het KNKV dat al haar scheidsrechters kunnen worden voorzien van officiele KNKV-scheidsrechterskleding.