Skip to the main content

Alle online bijeenkomsten en webinars op een rij

Bestuurders Verenigingsservice

Ook dit seizoen is het KNKV verenigingen blijven ondersteunen. Dit deed het KNKV onder andere door online bijeenkomsten en webinars te organiseren op het gebied van technisch beleid, vrijwilligers, besturen, accommodatie en financiën. Om iedereen de kans te geven om de bijeenkomsten en webinars te volgen en ook achteraf terug te kijken, zijn de video’s van de bijeenkomsten en webinars overzichtelijk op één pagina geplaatst. Je vindt de video’s hier.

De bijeenkomsten en webinars waren divers en stuk voor stuk succesvol. Op technisch vlak vonden de meeste webinars plaats. Zo waren er webinars over het opstellen en updaten van een technisch beleidsplan, het vertalen van een technisch beleidsplan naar de praktijk, het samenstellen van teams, het wedstrijdklaar maken van teams en de motivatiepsychologie om te blijven korfballen. Verder waren er webinars over het werven en behouden van vrijwilligers, het besturen in een veranderende sportomgeving, het betalen van trainers en coaches en over verduurzaming van een accommodatie.

Gerelateerde artikelen

Sportlink en communicatie richting verenigingen
Verenigingsservice
Sportlink en communicatie richting verenigingen
Het KNKV gebruikt verschillende kanalen om verenigingsbestuurders en –kader op de hoogte te houden van relevante informatie. Op de kanalen van KNKV.nl communiceert het KNKV relevante informatie voor bestuurders en op de kanalen van Korfbal.nl plaatst het KNKV informatie voor fans. Ook verstuurt het KNKV informatie naar verenigingen per mail. Wil je dat de informatie […]
Lees meer
‘Ja, we gaan korfballen in de zaal’
Verenigingsservice
‘Ja, we gaan korfballen in de zaal’
Gaat de zaalcompetitie gespeeld worden? Logischerwijs wordt deze vraag ons momenteel vaak gesteld. Ja, is - met de kennis van nu - het antwoord. Op vrijdag 23 oktober gaat de Korfbal League van start en half november volgen alle andere klassen.
Lees meer
Het KNKV doet mee aan de pilot sportbestuurdersplatform.nl
Bestuurders Verenigingsservice
Het KNKV doet mee aan de pilot sportbestuurdersplatform.nl
Het KNKV werkt samen met andere sportbonden, gemeente Amsterdam en NOC*NSF aan de ontwikkeling van sportbestuurdersplatform.nl. Een online platform waarop sportbestuurders op een makkelijke manier kennis en ervaringen kunnen uitwisselen en met elkaar in contact kunnen komen. In februari is de pilotfase van start gegaan. Hieraan doen ruim dertig korfbalbestuurders mee. Wil jij ook aansluiten […]
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt