Meet and Greet Bondsbestuur Jaarplan

Kom op 16 juni naar DVO en/of 17 juni naar Ready’60 en ga in gesprek met Rob, Jeroen, Ron, Anita en Jeroen over het Jaarplan 2019.

Begin april heeft het Bondsbestuur besloten de KNKV Voorjaarstour te cancelen. Het KNKV-bondsbestuur heeft dit besluit moeten nemen, nadat er te weinig aanmeldingen binnen waren gekomen voor de bijeenkomsten over het toekomstige beleid van het KNKV.

Om toch inzicht te krijgen in hetgeen er bij jullie vereniging leeft, hebben jullie de mogelijkheid gekregen om digitaal input te leveren via de Servicemeting 2018. Deze servicemeting is inmiddels naar de verenigingsbesturen verzonden (via het knkv.net adres van jullie vereniging) en kan worden ingevuld tot en met 8 juni 2018. We ontvangen graag van jullie de ingevulde servicemeting, zodat we met deze informatie de plannen voor 2019 kunnen vorm geven. 

Rob, Anita, Jeroen, Ron en Jeroen nodigen jullie graag uit om met hen in gesprek te gaan over jullie vragen, de servicemeting en input op het Jaarplan 2019. Alle bestuursleden van onze korfbalverenigingen zijn welkom.

Wij zien jullie graag tijdens de meet & greet met het Bondsbestuur op:

  • 16 juni 2018 bij NK Veldkorfbal
         DVO te Bennekom van 16.00 uur tot 17.30 uur.
  • 17 juni 2018 bij NK Veldfinale Dames
         Ready’60 te Roermond van 13.00 uur tot 14.30 uur.

Aanmelden kan tot en met woensdag 13 juni via uitnodigingen@knkv.nl

Bij aankomst kun je je melden bij de kassa. Daar ontvang je je gratis toegangsbewijs en kun je naar de meet & greet.

Uiteraard ben je na de meet & greet van harte welkom om de finales bij te wonen.
Op 16 juni tijdens de NK Veldkorfbal zal de finale plaatsvinden om 18.00 uur; de finale op 17 juni tijdens de NK Veldfinale Dames is om 16.00 uur.

Meer informatie over beide evenementen kun je vinden op www.korfbal.nl

We zien jullie graag daar!

Beleidszaken Bestuurders