Skip to the main content

TeamNL Korfbal op bezoek bij jouw vereniging?

In 2021 gaat TeamNL Korfbal weer naar verenigingen toe! De internationals gaan clinics geven bij verenigingen die iets te vieren hebben én maken een promotietour met een tweedaags korfbalprogramma bij, voor en samen met verenigingen. Twee verschillende activiteiten om de vereniging een extra impuls te geven. Wil je jouw vereniging een boost geven? Vraag dan een clinic aan voor de speciale gelegenheid en/of meld jouw vereniging aan voor de This is Korfball Tour. Aanmelden kan tot 31 januari 2021.

(Betaalde) clinics TeamNL Korfbal

Heeft jouw vereniging iets te vieren zoals bijvoorbeeld een jubileum of andere festiviteit? Met een clinic van TeamNL Korfbal kun je deze gelegenheid een bijzonder tintje geven. Voor het jaar 2021 heeft het KNKV een aantal (betaalde) clinics te verdelen. De clinics vinden plaats in augustus en september 2021 en een clinic duurt maximaal anderhalf uur. Wordt de clinic toegewezen aan jouw vereniging dan komen er twee internationals naar jouw vereniging toe om aan maximaal vijfentwintig kinderen een leuke clinic te geven. Heb je meer jeugd die je mee wilt laten doen aan de clinic, zorg dan zelf voor extra vrijwilligers (twee per tien kinderen). Ook zorg je als vereniging natuurlijk voor voldoende materiaal.

Kosten en aanvragen
Een clinic kost € 500,- (exclusief btw). Via onderstaand formulier kun je een clinic aanvragen en je voorkeursdata aangeven.

This is Korfball Tour

De This is Korfball promotietour van TeamNL Korfbal is al jaren een groot succes. Samen met korfbalverenigingen wordt tijdens een tweedaags korfbalfeest, korfbal regionaal of plaatselijk op de kaart gezet met leuke activiteiten en een wedstrijd van TeamNL Korfbal. Een unieke kans om je vereniging op de kaart te zetten, je trainers en coaches te laten ontwikkelen, kinderen met plezier te laten korfballen en kennis te maken met spelers en speelsters van TeamNL Korfbal. Je zet als vereniging zelf een programma op met activiteiten waarbij gebruikt gemaakt kan worden van de inzet van spelers/speelsters van TeamNL Korfbal. De This is Korfball Tour vindt plaats in mei en juni 2021.

Wil je jouw vereniging hiervoor aanmelden, lees dan eerst goed dit document met alle informatie en randvoorwaarden door.  Aanmelden kan via onderstaand formulier waar je ook je voorkeursdata aan kunt geven.

Aanmelden clinics TeamNL Korfbal en This is Korfball Tour

  • Hier geef je aan of jouw vereniging mee wil doen aan de This is Korfball Tour (mei-juni) OF dat je een (betaalde) clinic door TeamNL Korfbal bij jou op de vereniging wenst (aug-sept). Let op! Aanmelding betekent niet direct toewijzing.
  • Heb je aangegeven dat jouw vereniging mee wil doen aan de This is Korfball Tour (mei-juni), geef dan hieronder jouw voorkeursdata aan.
  • Bij de aanmelding voor de This is Korfball Tour is het meesturen van een korte duidelijke beschrijving van het programma van zowel de dinsdagavond als de woensdag verplicht. Belangrijke criteria bij de toewijzing zijn: samenwerking met andere (korfbal)verenigingen, scholen, gemeenten en/of andere partijen; de creativiteit van het programma om zoveel mogelijk publiek te bereiken en te trekken; de toegevoegde waarde van het bezoek van TeamNL Korfbal voor de betreffende vereniging(en) en regio.
    Toegestane bestandstypen: word, pdf.
  • Heb je aangegeven dat je een (betaalde) clinic door TeamNL Korfbal bij jou op de vereniging wenst, geef dan hieronder jouw voorkeursdata aan.

 

De informatie in dit formulier wordt alleen gebruikt voor de noodzakelijke werkzaamheden rondom de This is Korfball Tour en (betaalde) clinics van TeamNL Korfbal. Als de werkzaamheden zijn afgerond wordt de ingevulde data verwijderd.