Skip to the main content

Aanmelden Breek-de-Week bijeenkomsten

Met dit formulier kun je je als bestuurder van een korfbalvereniging aanmelden voor de jaarlijkse Breek-de-Weekbijeenkomsten. Deze vinden dit jaar online plaats.
Tijdens deze bijeenkomsten speciaal voor bestuurders gaan we kort in op de stand van zaken Vereniging Centraal en wordt de bestuurlijk herinrichting richting de organisatiestructuur uitgelegd. Daarna gaan we vooral inhoudelijk aan de slag met twee actuele onderwerpen:

  • Wel of niet blijven korfballen: de psychologie achter de motivatie van een korfballer. Wat gebeurt er in het brein in de verschillende leeftijdsfases van de korfballer en welke factoren beïnvloeden hem of haar in de keuze om wel of niet te blijven korfballen?;
  • Slagvaardig besturen in een veranderende sportwereld.
Datum en tijd

Om alle bestuurders de mogelijkheid te geven een bijeenkomst bij te wonen organiseren we de Breek-de-Weekbijeenkomsten op drie verschillende dagen.

Woensdag  28 april 2021  van 19:30 – 21:00 uur
Donderdag 29 april 2021 van 19:30 – 21:00 uur
Maandag 10 mei 2021 van 19:30 – 21:00 uur

Aanmelden

Je kunt je hieronder aanmelden voor de gewenste bijeenkomst. Je ontvangt op de dag van de bijeenkomst een link waarmee je kunt deelnemen.

Vragen

Heb je vragen over de bijeenkomsten neem dan contact op met je verenigingsadviseur.

 

De informatie in dit formulier wordt alleen gebruikt voor de noodzakelijke werkzaamheden rondom de Breek-de-Weekbijeenkomsten. Als de werkzaamheden zijn afgerond dan worden de ingevulde gegevens verwijderd.

Aanmelden breek-de-week bijeenkomsten