Aanmeldformulier Korfbalcongres 2019

Door het invullen en verzenden van dit formulier meld je je aan voor het Korfbalcongres op zaterdag 13 april 2019. Aanmelden kan tot en met 31 maart 2019.

Door je  aan te melden voor dit congres, ga je ermee akkoord dat je persoonlijke gegevens worden verwerkt voor registratie-en afhandelingsdoeleinden en om je informatie te sturen in verband met dit congres. Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de huidige EU-wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG) en zullen niet worden bekend gemaakt aan een derde partij.

Deelname aan het congres is gratis, maar door je aan te melden ga je er tevens mee akkoord dat het KNKV je 50 euro in rekening brengt als je zonder afmelding niet komt opdagen.

Ga je ook naar de zaalfinales? Dan dien je hiervoor zelf een ticket te kopen.

Wil je als vereniging met meerdere personen deelnemen? Let er dan op dat elke deelnemer apart aangemeld dient te worden.

Heb je een vraag over het Korfbalcongres 2019? Stuur een e-mail naar: ingrid.sijstermans@knkv.nl

Alle informatie in dit formulier wordt alleen gebruikt voor de noodzakelijke werkzaamheden voor  het Korfbalcongres. Als deze werkzaamheden zijn afgerond, wordt de ingevulde data verwijderd.

Het Korfbalcongres  - Programma - Workshops - Handige informatie

Er vinden twee workshoprondes plaats. Geef hieronder jouw twee voorkeuren voor het bijwonen van de workshops aan.
Geef hier je reserve voorkeurskeuze aan.