Skip to the main content

Aangepaste telefonische bereikbaarheid

KNKV Organisatie

In verband met de feestdagen is de telefonische bereikbaarheid van het KNKV de komende weken aangepast. Normaal gesproken is het KNKV van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur via het telefoonnummer 026-3035400. De komende weken is het KNKV een aantal dagen gesloten en niet telefonisch bereikbaar.

Het bondsbureau is gesloten op donderdag 24 december, vrijdag 25 december, donderdag 31 december en op vrijdag 1 januari. Als je op deze dagen een vraag hebt dan kun je je vraag stellen via het online ticketsysteem. Via het ticketsysteem kun je je vraag op ieder gewenst tijdstip stellen en je kunt op ieder moment de voortgang van je vraag volgen.

 

Gerelateerde artikelen

Vacature voorzitter bondsbestuur
KNKV Organisatie
Vacature voorzitter bondsbestuur

Vanwege het aanstaande aftreden van de huidige voorzitter Rob Meijer is het KNKV op zoek naar een voorzitter voor het bondsbestuur. Rob Meijer neemt afscheid na de World Games in juli 2021.

Lees meer
Vacature lid Commissie van Beroep
KNKV Organisatie
Vacature lid Commissie van Beroep

Het KNKV is op zoek naar een lid Commissie van Beroep. De Commissie van Beroep behandelt zaken waarin beroep is ingesteld tegen een uitspraak van de Tuchtcommissie en doet hier uitspraak over.

Lees meer
Terugblik bondsraadsvergadering 27 maart
KNKV Organisatie
Terugblik bondsraadsvergadering 27 maart

Afgelopen zaterdag vond de eerste bondsraadsvergadering van dit jaar plaats. Na een toelichting van de nieuwe opzet van de bondsraad en het doornemen van de stand van zaken met betrekking tot het…

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders
KNKV zoekt bondsraadsleden: pak jij deze kans?
Trainers
Webinar technisch beleid: teamsamenstelling
Bestuurders Verenigingsservice
Breek-de-Weekbijeenkomsten voor bestuurders: inspiratie en verandering