Skip to the main content

Aangepaste telefonische bereikbaarheid

KNKV Organisatie

In verband met de feestdagen is de telefonische bereikbaarheid van het KNKV de komende weken aangepast. Normaal gesproken is het KNKV van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur via het telefoonnummer 026-3035400. De komende weken is het KNKV een aantal dagen gesloten en niet telefonisch bereikbaar.

Het bondsbureau is gesloten op donderdag 24 december, vrijdag 25 december, donderdag 31 december en op vrijdag 1 januari. Als je op deze dagen een vraag hebt dan kun je je vraag stellen via het online ticketsysteem. Via het ticketsysteem kun je je vraag op ieder gewenst tijdstip stellen en je kunt op ieder moment de voortgang van je vraag volgen.

 

Gerelateerde artikelen

In memoriam: Rietje Weel
KNKV Organisatie
In memoriam: Rietje Weel
Ons heeft het bericht bereikt dat Rietje Weel op 82-jarige leeftijd is overleden. Rietje was oud international.
Lees meer
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
In 2020 heeft het KNKV een subsidieaanvraag gedaan bij de Europese Unie voor het  project ‘Korfball coaching: The creation of a lever 3 course. Het zogenoemde Erasmus+ programma. Vorige week is als resultaat binnen het project het boek ‘The Art of Korfball coaching’ gepubliceerd.
Lees meer
Leon Simons: 'Trots op verenigingen'
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Leon Simons: 'Trots op verenigingen'
Leon Simons heeft een rijk topkorfbalverleden en werkt al ruim twintig jaar bij het KNKV. Na werkzaam te zijn geweest als sportconsulent en coördinator Talentontwikkeling is hij sinds 1 december naast bondscoach van Nederland U19 ook werkzaam als korfbaladviseur. Vanuit deze rol adviseert en ondersteunt hij verenigingen bij technisch beleid, trainersbegeleiding, korfbal op school, korfbal […]
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd