Skip to the main content

Telefonische bereikbaarheid tussen kerst en oud en nieuw

KNKV Organisatie

Tussen kerst en oud en nieuw is de telefonische bereikbaarheid van het KNKV aangepast. Van 27 tot en met 29 december is het KNKV telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur. Op 30 en 31 december is het KNKV niet telefonisch bereikbaar. Je kunt je vragen en opmerkingen altijd op ieder gewenst tijdstip indienen via de helpdesk. 

Vanaf 3 januari is het KNKV zoals gewoonlijk op werkdagen weer bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur. Het KNKV is telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 026-3035400. Alle informatie over contact met het KNKV vind je op deze pagina.

Gerelateerde artikelen

Bondsraadsvergadering 11 december
KNKV Organisatie
Bondsraadsvergadering 11 december
Zaterdag 11 december vindt er weer een bondsraadvergadering plaats. Tijdens deze vergadering wordt onder andere teruggekeken op 2020-2021 en worden de topkorfbalontwikkelingen besproken. De volledige agenda en de bijbehorende stukken voor deze vergadering vind je hier. De bondsraad vormt de brug tussen de belangen van de verenigingen en de strategische koers van het KNKV. De bondsraadsleden […]
Lees meer
In memoriam: Gerard Bos
KNKV Organisatie
In memoriam: Gerard Bos
Ons heeft het bericht bereikt dat oud-international Gerard Bos op 87-jarige leeftijd is overleden. Het KNKV is dankbaar voor zijn bijdrage aan de korfbalsport en wenst zijn familie en naasten sterkte met het verwerken van dit verlies. Bos kwam 47 keer uit voor het nationale team en was in zijn tijd recordinternational. Daarnaast was hij […]
Lees meer
Irene van Rijsewijk nieuwe voorzitter KNKV, Meijer benoemd tot erevoorzitter
KNKV Organisatie
Irene van Rijsewijk nieuwe voorzitter KNKV, Meijer benoemd tot erevoorzitter
Tijdens de Bondsraad heeft Irene van Rijsewijk de voorzittershamer van het KNKV overgenomen van Rob Meijer. Ook Marita Verkaik trad toe tot het bestuur. Meijer werd benoemd tot erevoorzitter.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt