Skip to the main content

Aangepaste telefonische bereikbaarheid

KNKV Organisatie Verenigingsservice

In verband met de aankomende feestdagen is de telefonische bereikbaarheid van het KNKV aangepast. Het KNKV is op Goede Vrijdag (2 april) en op tweede paasdag (5 april) niet telefonisch bereikbaar. Op deze dagen kun je je vragen indienen via de helpdesk. Vanaf 6 april is het KNKV weer telefonisch bereikbaar en worden de vragen die gesteld zijn via de helpdesk in behandeling genomen.

Normaal gesproken is het KNKV elke maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur via het telefoonnummer 026-3035400. Vragen en opmerkingen kun je altijd op ieder gewenst tijdstip indienen via de helpdesk.

Gerelateerde artikelen

KNKV: intentie om naar Papendal te verhuizen
KNKV Organisatie
KNKV: intentie om naar Papendal te verhuizen

Het KNKV heeft de intentie om met het bondsbureau naar Papendal (Arnhem) te verhuizen. Dat heeft directeur Kees Rodenburg dinsdag aan het personeel meegedeeld. Sinds 2006 is het bondsbureau gevestigd op de KNVB Campus in Zeist.

Lees meer
Regionale Werkgroepen Vereniging Centraal
Verenigingsservice
Regionale Werkgroepen Vereniging Centraal

De verenigingsadviseurs zorgen samen met de RWVC’s dat alle advies- en ondersteuningsvragen van verenigingen worden beantwoord. Maar wat kunnen verenigingen van de werkgroepen verwachten?

Lees meer
Terugblik webinar vrijwilligers
Verenigingsservice Vrijwilligers
Terugblik webinar vrijwilligers

Vorige week vond het webinar over vrijwilligers plaats. Voor bijna tweehonderd geïnteresseerden gingen Rianne van Zandbergen (gespreksleider), Aart Berkhout (voorzitter CKV VEO), Bram van Slooten (vrijwilligerscoördinator KV Sparta Nijkerk) en Irma Profijt-Doorlag…

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders
KNKV zoekt bondsraadsleden: pak jij deze kans?
Trainers
Webinar technisch beleid: teamsamenstelling
Bestuurders Verenigingsservice
Breek-de-Weekbijeenkomsten voor bestuurders: inspiratie en verandering