Oranje onder 17

Op 2-10-2017 stond de eerste training van de voorselecties van Oranje onder 17 en Oranje onder 19 op het programma. Bij het voorafgaande traject bij de Regionale Talentencentrums zijn de meest talentvolle spelers van deze teams naar de voorselecties van Oranje gestuurd.

Maandag 9 oktober was er een selectietraining voor iedereen. Op 17 oktober is er een Regionaal Talentencentrum toernooi in Dordrecht. Na deze drie meetmomenten wordt de eerste schifting al gemaakt. De beste spelers en speelsters worden uitgenodigd om deel te nemen aan de vier vervolgtrainingen. Al deze trainingen vinden plaats in Zeist en zijn toegankelijk voor publiek. Na deze periode zullen de spelers zich weer aansluiten bij hun Regionaal Talentencentrums om zich te gaan voorbereiden op de Korfbal Challenge. Hier wil elk Regionaal Talentencentrum graag goed voor de dag komen.

Na de Korfbal Challenge (tussen Kerst en Oud en Nieuw in Topsportcentrum Rotterdam) worden de Nederlandse selecties bekend gemaakt. Oranje onder 17 wordt bekent op 28 december en Oranje -19 op 30 December.

In januari 2018 start het officiële programma voor beide oranje teams met diverse trainingsstages en wedstrijden. Het definitieve programma wordt later bekend worden gemaakt.

Staf

       
 

Barry Schep Bondscoach 

   
       
 

Kim Senneker Assistent Bondscoach 

   
 

 

Inge Jansen Fysiotherapeut 

     

Sandra Chung Arts 

     

Dick van Remmerden Teambegeleider 

 
                     
 Fotografie: Nathalie Kruidenier - Korfbalfoto.nl