Bestuurlijke opleidingen

Thematraject ‘Besturen met een visie’
Een praktische aanpak om de club te runnen  
Hoe verplaatst een effectieve bestuurder zijn focus van het blussen van brandjes en het tevreden stellen van leden en ouders naar effectief en doelmatig besturen? Het thematraject ‘Besturen met een Visie' gaat in op wat clubbestuurders vooral wel en niet zouden moeten doen.

Thematraject ‘Besturen met een visie PLUS’
Een echte aanrader om samen met je leden te werken aan de ontwikkeling van je club
Hoe creëer je betrokkenheid binnen de vereniging? Hoe kun je diverse groepen en generaties verbinden? Hoe leid je succesvol een ALV of visie avond? Het thematraject ‘Besturen met een visie PLUS’ gaat in op de kansen en mogelijkheden om samen met je leden de vereniging te veranderen.

Module 'Sportief Besturen'
In de kernmodule 'Sportief Besturen' staan de vragen 'wat is een sportieve, positieve verenigingscultuur', 'Hoe stuur ik mijn vereniging hierop aan', en 'wat is mijn rol als bestuurder' centraal.

Cursus 'Meer LEDEN in Kortere Tijd'  (MLKT) - OFFline of Online traject
Een oplossing voor verenigingen die een ijzersterke ledenwerfactie willen neerzetten! Een nieuwe aanpak waarbij de vereniging na een korte analyse tot actie overgaat! OFFline ga je tijdens vier workshops waaraan meerdere verenigingen deelnemen de ledenwerfactie tot in detail voorbereiden. ONline kan ook, individueel als vereniging op het zelf gekozen moment met begeleiding op afstand. 


Online cursus
'Meer VRIJWILLIGERS in Kortere Tijd (MVKT)
De cursus ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’ biedt de oplossing voor verenigingen die succes gegarandeerd het vrijwilligerstekort willen oplossen! In deze Online versie volg je de cursus individueel als vereniging op het zelf gekozen moment met begeleiding op afstand.

Thematraject Marketing voor korfbal (sport) verenigingen 
Méér mensen en sponsoren bewegen naar uw sportvereniging
Leden- en sponsorwervingsactiviteiten kosten vaak veel tijd. Kostbare tijd die je graag maximaal wilt benutten. Tijdens het thematraject word je onder andere geholpen bij de volgende vragen: wat zijn effectieve wervingsactiviteiten om leden en sponsoren te werven? Wat maakt jouw als vereniging uniek en hoe speel je in op de behoefte van jouw (potentiële) leden en sponsoren? Na dit traject heb je meer nieuwe leden of sponsoren. Je bent nog beter instaat leden en sponsoren langer te binden en meer rendement uit je acties te halen.