Ritola verlengd samenwerking met trainers- en begeleidingsstaf voor het komende seizoen

11 Feb 2018

Het bestuur van Ritola is zeer verheugd te kunnen meedelen dat ook voor komend seizoen Ivo Wiebering de hoofdtrainer/coach zal zijn, met Jan Hartman assistent trainer/coach en Janet Terpstra als teammanager van de selectie.

In dit lopende seizoen waren alle drie al verantwoordelijk voor de selectie, en konden een groot deel van de zeer talentvolle junioren ploeg in de selectie inpassen. Daarmee spelen deze jonge teams met de hoofdmacht in de subtop mee in de eerste klasse, en moet het tweede team helaas degraderen in de zaal uit de reserve eerste klasse; op het veld strijdt dit team nog volop mee om in deze klasse te blijven. Het 2-de team heeft kreeg enkele blessures te verwerken om kwam in veel wedstrijden net een klein beetje tekort om wedstrijden te winnen.

Wiebering en Hartman hopen met de ervaringen van dit jaar, gecombineerd met de meer gelouterde groep die al eerder in de selectie speelden, komende seizoen de stap omhoog naar de overgangsklasse te maken; en met het tweede team terug te keren in de reserve eerste klasse.Terug naar overzicht