CKV Valto organiseert vierde AdFysio Gigakangoeroedag

16 Apr 2018

Valto organiseert tijdens de koningsspelen op vrijdag 20 april voor de vijfde maal de AdFysio Giga Kangoeroedag. Tijdens dit gezellige evenement ontvangt CKV Valto ongeveer 370 kleuters van alle basisscholen uit De Lier op haar korfbalveld. De gehele ochtend zal in het teken staan van een speciaal thema, wat pas op de dag zelf bekend wordt gemaakt. De kleuters zullen verwelkomd worden door een aantal speciale gasten, waarna de dag geopend zal worden met het nieuwe nummer van Kinderen voor Kinderen, Fitlala.

Gigakangoeroedag

Na de opening zullen alle kleuters aan de slag gaan met verschillende spellen. Hierin worden zij begeleid door studenten Sport en Beweging van het ROC Mondriaan. Tijdens de spellen worden de kleuters gemotiveerd om te bewegen, terwijl ze tegelijkertijd plezier hebben in het sporten.

De koningsspelen worden dit jaar voor het vijfde jaar op rij georganiseerd, voor de vierde keer in samenwerking met AdFysio. Met de koningsspelen wordt kinderen geleerd dat actief bewegen belangrijk, maar vooral erg leuk is. Valto steunt dit initiatief van harte en hoopt dat wij de kleuters van De Lier een sportieve, maar ook onvergetelijke dag kunnen bezorgen.Terug naar overzicht