Willen jouw leden een rookvrije accommodatie?

09 Mei 2018

Het KNKV gaat voor de Rookvrije Generatie. We geven kinderen graag het goede voorbeeld door ze in een rookvrije omgeving te laten opgroeien. Want we beseffen dat we kinderen moeten beschermen tegen de verleiding om te gaan roken. Zeker op het sportterrein. Want daar waar kinderen gezond aan het sporten zijn, hoort roken niet thuis. Het Korfbalverbond ondersteunt korfbalverenigingen om hun sportterrein rookvrij te maken. De rookvrij sportterrein-enquête helpt hier bij.

Om een goed beeld te krijgen hoe de leden van jouw vereniging hier tegenover staan kan je deze enquête verspreiden onder je verenigingsleden. Wanneer je de enquête stuurt naar de (ouders van) leden van jouw vereniging. breng je eenvoudig in kaart wat het draagvlak is onder jouw leden om kinderen ook op jouw vereniging rookvrij te laten sporten. Je ontvangt namelijk van de ingevulde enquêtes een gepersonaliseerd verenigingsoverzicht, inclusief een advies over rookvrije sport op jouw vereniging. 

Ga jij ook op weg naar een rookvrij sportterrein? Vul dan de enquête in via de persoonlinke verenigingslink, die de secretaris van je vereniging in de afgelopen periode van ons heeft ontvangen. Mocht je de persoonlijke verenigingslink niet (meer) hebben, vraag 'm dan op via het online ticketsysteem.

De enquête kan tot 1 juni 2018 worden ingevuld. 

 Terug naar overzicht