Welke toekomst teken jij uit voor korfbal?

07 Mrt 2017
De missie van het KNKV is ‘Zoveel mogelijk mensen plezier laten beleven aan korfbal’. Hoe kunnen we dat samen bereiken? Jij weet als geen ander hoe we meer sporters voor onze sport kunnen winnen en behouden. Deel jouw ideeën, geef je mening en creëer samen met ons de toekomst van korfbal. Co-creatie heet dat.

“Vroeger was ik een directieve coach. Het ging zoals ik bedacht had. Ik heb geleerd dat het beter werkt om een vragende coach te zijn. Natuurlijk heb ik voor een wedstrijd een plan, maar ik laat mijn spelers nu graag ideeën aandragen. Dat meedenken maakt ze bewuster van wat we doen en waarom we het doen. Als coach verbeter ik dan hier en daar nog iets, als dat nodig is, met een goede onderbouwing. Samen weet je het meest.”

Jan Niebeek, trainer/coach TOP/Quoratio

 

En met deze visie raakt hij de kern van hoe het KNKV ook wil opereren binnen onze sterke korfbalgemeenschap. Namelijk leden en fans betrekken bij de strategieontwikkeling. Als voouitstrevende sportbond in Nederland zoekt het KNKV hierin de nauwe samenwerking met de achterban.

De missie van het KNKV is ‘Zoveel mogelijk mensen plezier laten beleven aan korfbal’. Hoe kunnen we dat samen bereiken? Jij weet als geen ander hoe we meer sporters voor onze sport kunnen winnen en behouden.

Deel jouw ideeën, geef je mening en creëer samen met ons de toekomst van korfbal. Co-creatie heet dat. Als sporter, als trainer, als scheidsrechter, als bestuurder, als korfbalfan. Het maakt ons niet uit vanuit welke rol je deelneemt. Online en door middel van tekeningen, schetsen we samen met jou de toekomst van korfbal.

Vanaf 3 april tot en met 16 april aanstaande kun je via de website van het KNKV online meetekenen! Alle tekeningen samen vormen uiteindelijk het Strategisch Plan 2018+. Via een digitale tool kan jij je input leveren.

Houd daarom de website in de gaten en doe mee! Het is dé kans om jouw korfbaltoekomst te tekenen.

 

 

 Terug naar overzicht