Sportkadermonitor 2017/2018

13 Feb 2018
Ben je actief binnen de vereniging, bijvoorbeeld als trainer/coach, scheidsrechter of bestuurder? Dan behoor je tot het sportkader.

NOC*NSF hoort graag van je hoe dit bevalt en wat je vindt van bepaalde thema's die actueel zijn binnen de sport. Daarvoor is een sportkaderpanel ingesteld.

Wat motiveert kaderleden? Welke uitdagingen kennen ze? Wat is hun opleidingsachtergrond en waar willen ze in ondersteund worden om hun taken goed uit te kunnen voeren? Belangrijke zaken om te weten, want een goed functionerend arbitrerend, bestuurlijk en sporttechnisch kader is onmisbaar om de sportdeelname in Nederland op peil te houden én te vergroten.
 
De Sportkadermonitor is een gezamenlijke monitor van NOC*NSF en de sportbonden, geeft antwoord op deze vragen. Een panel van meer dan 3.000 arbiters, juryleden, officials, bestuurders (voorzitter/secretaris), trainer-coaches, instructeurs en begeleiders werken aan de Sportkadermonitor mee.
 

Wilt u helpen met het inzichtelijk maken van het sportkader in Nederland? Vul dan HIER de vragenlijst in. Het invullen van de vragenlijst duurt circa 10 minuten.

Bent u nieuwsgierig naar de vorige rapportage van 2015? Dan kunt u HIER de Sportkadermonitor 2015 downloadenTerug naar overzicht