Schrijf je nu vast in voor schoolkorfbalinspiratie na de zomer!

27 Jun 2017
Het wordt voorzichtig zomer en de vakantie dient zich aan. Heerlijk! Toch al een klein beetje voorbereiden op het nieuwe schooljaar? Zorg dat je vereniging alvast is ingeschreven voor ‘Scoren met schoolkorfbal’ in september. Hoef je daar voorlopig even niet meer over na te denken…

Veel korfbalverenigingen zijn actief op het gebied van schoolkorfbal en ontplooien jaarlijks veel activiteiten voor schoolgaande jeugd. Duizenden kinderen nemen per jaar deel aan schoolkorfbalactiviteiten bij diverse verenigingen. De uitdaging is voor veel verenigingen echter het vergroten van de doorstroom kinderen van (basis)school naar de korfbalvereniging. Hoe kun je dat het best aanpakken?

In navolging op de succesvolle bijeenkomsten van dit voorjaar, vinden ook in september weer sessies ‘Scoren met Schoolkorfbal’ plaats. Interessant voor verenigingen die op zoek zijn naar inspiratie voor het organiseren van schoolkorfbalactiviteiten. Niet alleen waar het gaat om de manier waarop, maar ook om de variatie aan activiteiten je kunt organiseren om de doorstroom naar je vereniging te stimuleren. Daarbij is ook aandacht voor de vervolgstappen die je kunt nemen om de kinderen niet alleen te werven, maar ook aan je vereniging te binden.

Iets voor jouw vereniging? Kom met de mensen die bij jullie verantwoordelijk zijn voor de organisatie van schoolkorfbal naar een van de sessies in september! Voor de verschillende data en om je in te schrijven klik je door naar de inschrijfpagina.

Fijne zomer!

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

 Terug naar overzicht