Save the date: 15 en 16 november – Nationale Korfbal Vakbeurs

07 Sep 2017
Op 15 en 16 november vindt de Nationale Korfbal Vakbeurs plaats: dé beurs voor bestuurders en andere vrijwilligers van verenigingen. Ontmoet er je leveranciers of maak kennis met nieuwe en kom vooral even langs bij de KNKV-stand, waar onze accountmanagers en andere specialisten klaarstaan om al je verenigingsvragen te beantwoorden!

Ook deze beurs staat de vereniging centraal en dit jaar gaan we daarin wéér een stapje verder. Niet alleen is de beurs wegens succes uitgebreid van één naar twee dagen, maar ook ons aanbod is vergroot. Naast onze eigen korfbalspecialisten vind je diverse gast-experts op onze stand, die je op verschillende (sportbrede) thema’s kunnen adviseren. Tevens bieden we een programma met interessante workshops omtrent actuele en praktische zaken voor je vereniging. Meer informatie daarover volgt binnenkort, houd KNKV.nl dus in de gaten!

Zet 15 en 16 november alvast in de verenigingsagenda en bestel meteen je tickets. Dat kan via de website van de Nationale Korfbal Vakbeurs.

De beurs vindt plaats in de Evenementenhal in Gorinchem en is beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Entree is gratis op vertoon van een toegangsbewijs. Zie voor meer informatie ook www.nationalekorfbalvakbeurs.nl.

 Terug naar overzicht