Reminder voor clubscheidsrechters

14 Apr 2017
Eerder hebben wij een uitnodiging op onze facebookpagina geplaatst om deel te nemen aan een tevredenheidsmeting voor scheidsrechters/juryleden; de ‘Arbitragemonitor 2017’. Dit onderzoek is onderdeel van het Actieplan 'Naar een veiliger sportklimaat', uitgevoerd door de sportbonden en NOC*NSF en heeft de steun van het ministerie van VWS, het ministerie van Veiligheid en Justitie, de Vereniging Nederlandse Gemeenten en de MOgroep.

Bij alle deelnemende bonden zijn eerdere metingen gedaan (2009-2015). Met deze herhaalde meting kunnen we vaststellen of er iets is veranderd in de afgelopen periode. Met jouw informatie kunnen de sportbonden gericht verder blijven werken aan het verbeteren en ontwikkelen van (nieuw) beleid. Als je de vragenlijst al hebt ingevuld dan willen wij je daarvoor hartelijk danken! Mocht je nog niet in de gelegenheid geweest zijn dit te doen, dan vragen wij je om onderstaande uitnodiging verder te lezen.

Er zijn zestien verschillende sportbonden bij dit onderzoek betrokken, waardoor behalve scheidsrechters ook bijvoorbeeld juryleden en linesmen deze lijst kunnen invullen.

Deelname is anoniem. Je dient de vragenlijst in één sessie in te vullen. Dit neemt ongeveer 15 minuten van je tijd in beslag. Helaas is het niet mogelijk om tussentijds uit te loggen.

De sportbonden kunnen met jouw informatie gericht verder gaan werken aan het verbeteren en ontwikkelen van (nieuw) beleid. Je kunt de vragenlijst invullen via de link www.onderzoekscheidsrechters.nl. 

Wij verzoeken je de vragenlijst vóór 20 april 2017 in te vullen. Voor vragen over het onderzoek kun je contact opnemen met Hendrik-Jan Brandsma.

Bij voorbaat dank!

Foto: Ine Coolen, Korfbalfoto.nlTerug naar overzicht