KV Focus eerste afnemer KNKV Verenigingspakket Clubhuis en Horeca

07 Apr 2017
Fusievereniging KV Focus is de eerste vereniging die aan de slag gaat met het verenigingspakket Clubhuis en Horeca. Dit pakket helpt bij het managen van o.a. inkoop, verkoop, administratie, beheersen van kas/geldstromen, assortiment, veiligheid, distributie en biedt tevens diverse (inkoop)voordelen en (gratis) faciliteiten.

“De afgelopen twee jaar zijn ELKV en Zevenbergen bezig geweest met de voorbereiding op de fusie tussen de twee verenigingen. Beide clubs hebben een rijke historie en kunnen elkaar prima versterken in het vormen van een regiovereniging.

De korfbalverenigingen uit Etten-Leur en Zevenbergen zijn 26 maart officieel samengegaan in een nieuwe vereniging KV Focus. Naast een nieuwe naam en tenue hebben we ook de kantine een facelift gegeven.

Als onderdeel van de vernieuwing wilden we ook de kantine inkoop beter opzetten. Het moest vooral zo makkelijk mogelijk, maar wel tegen een scherpe prijs. Het pakket van Sport2connect kwam dus precies op het juiste moment.”

Het verenigingspakket is een initiatief van het KNKV in samenwerking met Sport2Connect.

Het KNKV kan i.s.m. Sport2Connect en 4 partners met A-merken een prachtige aanbieding doen. Deze aanbieding levert de meeste verenigingen een flinke inkoopkorting op. Bij het aangaan van een 5-jarige overeenkomst zijn deze partners bereid om jullie vereniging een speciale sportclubkassa van Le credit sportif t.w.v. €3000,- GRATIS aan te bieden.

Benieuwd wat het KNKV verenigingspakket Clubhuis en Horeca voor jouw vereniging kan betekenen? Mail naar verenigingspakket@sport2connect.nl. Ook voor verenigingen die al een LCS kassa hebben, of al partner is met één van de leveranciers is het interessant om de mogelijkheden samen met ons te verkennen.Terug naar overzicht