Korfbal.nl: hét platform voor korfballiefhebbers!

20 Okt 2016
Vandaag is een unieke website live gegaan: Korfbal.nl. Een nieuw platform voor iedereen die van korfbal houdt: korfballers, fans en sportliefhebbers!

Het platform is hét korfbalpunt (KORFBAL.) waar al het nieuws bij elkaar komt over Oranje, de Korfbal League, korfbalevenementen, maar ook over al het andere korfbal. Van Kangoeroe Klup tot topkorfbal , met onder andere de Talenten, Beachkorfbal, G-korfbal, Studentenkorfbal en Dameskorfbal daar tussenin. Kortom, alles over KORFBAL.

Volg het laatste nieuws, interessante achtergrondverhalen, bekijk de laatste filmpjes en check de actuele stand van zaken in de competitie. Je kunt zelf bepalen wat je wel en niet wilt zien, door je persoonlijke voorkeuren aan te geven in je Mijn Korfbal-account. Zo filter je direct het nieuws en de events die voor jou belangrijk zijn.

Met KORFBAL. zet het KNKV een nieuwe stap in de nieuwsvoorziening over korfbal. Een deel van de redactie van NLKorfbal vormt gezamenlijk met vertegenwoordigers van de bond de redactie voor deze nieuwe website.

“Met KORFBAL. bouwen wij voort op wat NLKorfbal jaren geleden zelf al initieerde. De korfbalcommunity is uniek in haar soort en de betrokkenheid en het enthousiasme vanuit korfballers is bijzonder hoog. Door het creëren van een centraal online ontmoetingspunt verwachten we niet alleen leden, maar ook fans aan ons te binden. Content is King en wij zullen niet schromen de interactie met de fans ook echt op te zoeken. Hoe meer engagement hoe beter. Wij zijn blij dit in samenwerking met Laijck (het bedrijf achter NLKorfbal) te kunnen gaan vormgeven”, aldus Rob Verleg, manager Marketing, Communicatie, Sponsoring en Evenementen van het KNKV.

Bekijk ook onderstaande promo deel deze vooral op facebook en twitter om zoveel mogelijk korfbalfans te informeren! Met de nieuwe website lanceren we tevens de daarop aansluitende sociale accounts: Facebook, Twitter en Instagram. Volg ze allemaal!

Korfbal. teaser from Korfbal. on Vimeo.

Wijziging verenigings-mailadres
Ten behoeve van het nieuwe communicatieplatform dat momenteel in ontwikkeling is, zijn maandag 3 oktober jl. de mailadressen van alle verenigingen gewijzigd van ‘verenigingsnaam.woonplaats@knkv.NL’ naar ‘verenigingsnaam.woonplaats@knkv.NET’. Verenigingen zijn hierover in de afgelopen weken meermaals geïnformeerd. Na enige (technische) problemen werkt alles nu goed.

Mochten hier nog vragen over zijn, gelieve daarvan melding te maken via het ticketsysteem http://servicedesk.knkv.nlTerug naar overzicht