KNKV organiseert collectieve inkoop schotklokken

30 Aug 2017
Afgelopen juli heeft het Bondsbestuur van het KNKV een aantal wijzigingen doorgevoerd in de competitie. Een belangrijke wijziging is de uitbreiding van het gebruik van de schotklok voor verenigingen uitkomend in de 1e klasse en reserve overgangsklasse, evenals in het dameskorfbal bij de dameskorfbal hoofdklasse junioren.

Wij realiseren ons terdege dat dit voor deze verenigingen gevolgen heeft in zowel het opleiden van kader als de aanschaf van schotklokken. Van de schotklokken is een basisset nodig voor de wedstrijden en feitelijk is het vanuit de spelregels ook vereist om een reserve set tot je beschikking te hebben.

De afgelopen twee weken zijn wij erin geslaagd om samen met leverancier Anatec tot een aantrekkelijke collectieve inkoopmogelijkheid te komen. De aanbieding geldt voor een set digitale draadloze indoor schotklokken.

Prijzen
Aangezien het hier gaat om een collectieve inkoop van schotklokken is de verkoopprijs variabel en afhankelijk van het aantal bestelde sets schotklokken in totaal, via het KNKV.

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief installatie

Levering: Af Anatec te Eersel (NB) of KNKV Zeist
Aflevering: ca. 6 tot 8 weken na ontvangst schriftelijke opdracht
Betaling: rechtstreeks van vereniging aan Anatec, 30 dagen netto na facturatie


Hoe te bestellen
Korfbalverenigingen kunnen zich aanmelden via de Servicedesk van het KNKV door een mail te sturen naar Monique de Kruijf.

In deze mail graag vermelden om hoeveel sets schotklokken het gaat, of er eventueel statieven (meerprijs € 430,-) bij geleverd moeten worden, wie de contactpersoon is namens de vereniging en vanaf welke locatie de schotklokken worden gehaald (Anatec te Eersel of KNKV Zeist).

Wij hopen spoedig jullie bestellingen tegemoet te zien, zodat de schotklokken ook tijdig voor aanvang van de zaalcompetitie geleverd kunnen worden.

 

 Terug naar overzicht