IKF congres voor verenigingen tijdens EK Beachkorfbal

02 Aug 2017
Heeft jouw vereniging internationale betrekkingen of interesse om deze op te zetten? Of heb je gewoon affiniteit met internationaal korfbal? Denk dan mee tijdens het congres van de IKF op zaterdag 19 augustus a.s.! De dag wordt natuurlijk passend afgesloten bij het EK Beachkorfbal.

Het IKF World Korfball Congress vindt plaats bij HKV/Ons Eibernest in Den Haag en wordt gecombineerd met een bezoek aan het open EK Beachkorfbal in Scheveningen.

Het congres biedt in algemene zin de gelegenheid om je te laten informeren over de huidige status van het internationale korfbal en de manier waarop dit door de Internationale Korfbalfederatie (IKF) en de internationale korfbalbonden in 67 landen wordt aangevoerd.

Gedurende het congres staan twee onderwerpen centraal:

  1. De toekomst van 4-tegen-4 korfbal op de internationale competitiekalender
  2. Welke kansen kunnen we benutten om korfbal over de hele wereld te versterken door samenwerking tussen diverse nationale korfbalbonden en Nederlandse verenigingen?

De nadruk van de dag ligt op de onderlinge interactie en de mogelijkheid om gezamenlijk te brainstormen over de ontwikkeling van korfbal in alle korfballanden.

Deelname aan het congres kost €50,- per persoon. Daarin zijn lunch, transport naar het EK in Scheveningen, drankjes en diner inbegrepen. De voertaal van het congres is Engels.

Lees voor meer toelichting op de onderwerpen de uitnodiging die eerder aan alle verenigingen is gestuurd (Engels).

Schrijf nu je vereniging in voor het congres door je ticket(s) aan te schaffen via www.ikf.org/contact.

Foto: Erwin Bartman, Korfbalfoto.nl

 

 Terug naar overzicht