Het KNKV zoekt enthousiaste RTC-Coaches in district Zuid-West

09 Jun 2017
Het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV) telt ongeveer 700 talenten die spelen en trainen in een RTC (Regionaal Talenten Centrum) verdeeld over heel Nederland. Daarvan telt het district Zuid-West alleen al 160 talenten. Voor die talenten zijn wij op zoek naar coaches. Iets voor jou?

Om talenten te kunnen herkennen en optimaal te kunnen ontwikkelen streven we naar enthousiaste en kwalitatief goede RTC-Coaches. Om deze talenten zo dicht mogelijk bij hun vereniging te kunnen laten trainen en omdat met name bij de leeftijdsgroepen onder 13 en onder 15 talentherkenning centraal staat, zijn er vier regionale vestigingen van het RTC Zuid-West. Voor al deze vestigingen zoeken wij kandidaten. Naast de tweewekelijkse trainingen wordt deelgenomen aan toernooien waarin ze andere RTC-Teams treffen.  

Wil jij werken met de Toppers van de toekomst? Ben jij in staat om een veilig topkorfbalklimaat te scheppen waarin deze talenten zich kunnen ontwikkelen? Reageer dan vóór woensdag 28 juni op de vacature op onze website. Je kunt daar tevens terugvinden voor welke regio's de vacatures openstaan.

Foto: Nathalie Kruidenier, Korfbalfoto.nl

 


Terug naar overzicht