GKV Enomics ‘Arbitrageproof’

13 Apr 2018

GKV Enomics presenteerde op de extra ALV afgelopen week het nieuwe arbitragebeleid, onder aanwezigheid van Hendrik-Jan Brandsma, medewerker verenigingsarbitrage van het KNKV. De leden stemden in. Een mooi moment voor Hendrik-Jan om het certificaat Arbitrageproof van het KNKV direct uit te reiken. 

GVK Enomics laat zien dat ze hun beleid rond arbitrage op orde hebben. Door een beleidsplan te formuleren draagt GKV Enomics niet alleen een goede opvang en begeleiding van hun arbitrage officials, maar draagt de vereniging ook bij aan het realiseren van een positief sportklimaat.

Het arbitrage beleid is gemaakt met het oog op de toekomst. Waarbij ze naast werven, opleiden en behouden van officials die bij arbitrage betrokken zijn, ook de spelregelkennis binnen de totale vereniging willen bevorderen. 

GKV Enomics is ervan overtuigd dat dit vastgestelde beleid voldoende zal helpen om het imago van arbitrage te verbeteren. "We zijn dan ook blij en dat we vanaf nu als vereniging het label 'Arbitrageproof' mogen voeren", zegt voorzitter Gerrit Lolkema.

 

Op de foto ondertekenen voorzitter Gerrit Lolkema en Hendrik Jan Brandsma het bijbehorende certificaat.

 

 Terug naar overzicht