320 gratis ballen verdeeld over verenigingen

16 Jul 2017
We kunnen 151 verenigingen feliciteren met hun nieuwe ballen naar aanleiding van de winactie van de afgelopen maand. Bovendien bleek de actie een succesvol duwtje in de rug qua ledenaantal. Win-win!

Je hebt hem vast voorbij zien komen op onze website en facebookpagina: de ballenactie. Verenigingen konden afgelopen maand voor elke vijf nieuwe leden een bal in de wacht slepen. Daar is massaal gehoor aan gegeven en met mooi resultaat. We mogen maar liefst 320 ballen verdelen over 151 verenigingen! Ook hebben we nog een korfbalpaal te vergeven. Welke vereniging deze heeft gewonnen, maken we binnenkort bekend.

Wat betekent dat?
Doel van de ballenactie was het breken van de neerwaartse trend in ledenaantal en dat is gelukt! Verenigingen hebben in juni meer leden dan normaal mogen toevoegen en voor het eerst sinds 10 jaar(!) zien we weer een groei in leden.

Is dit de eerste stap in een nieuwe trend? We zetten ons in om samen met verenigingen korfbal voor nóg meer mensen aantrekkelijk te maken. Het nu behaalde resultaat is in ieder geval positief voor de hoogte van de subsidiegelden van NOC*NSF die we ten gevolge daarvan ontvangen. Subsidie die we bijvoorbeeld inzetten voor het vergroten en verbeteren van onze serviceverlening aan verenigingen.

Felicitaties aan alle verenigingen die ballen hebben gewonnen! Met hen wordt contact opgenomen.

Foto: Rob Dentro

 

 Terug naar overzicht