Kangoeroe Klup

Kijk voor de handleiding aanmelden nieuwe Kangoeroe Klup-leden op de website van het KNKV. 

Je kan lid worden vanaf 3 jaar t/m 6 jaar.

De kosten voor de clinic ‘Ff bewegen’ (inclusief lesmap) bedraagt  € 325,00, ongeacht de afstand en het aantal deelnemers (max 15). De clinic duurt twee avonden. 
Aanvragen van een clinic kan via het online ticketsysteem van het KNKV. 

De contributie voor een Kangoeroe Klup lid bedraagt €10,50 per jaar.
Momenteel is het kangoeroepakket helaas niet beschikbaar.
Elk kind dat je aanmeldt als Kangoeroe Klup lid krijgt een mooi T-shirt van de Kangoeroe Klup, geheel gratis. Het shirt is van goede kwaliteit met op de borst het kleurrijke logo van de Kangoeroe Klup en 3 tot 4 keer per jaar - gratis - de Kangoeroe Klup Nieuwsbrief.

Kangoeroes die per 1 juli van het seizoen dat ze 7 jaar worden, worden automatisch niet-spelend lid. Zodra ze competitie gaan spelen moeten ze aangemeld worden als spelend lid in sportlink.

Ja, aangezien het organisatorisch praktisch onmogelijk is per lid de juist maat te geven is er voor gekozen ieder kind dezelfde maat te geven. Het T-shirt is relatief groot, zodat de grootsten ze direct aanpassen en de kleinsten er in kunnen groeien.

Voorbeeldtrainingen en –spelletjes en oefenstof zijn te vinden op de website van het KNKV. Houd de website goed in de gaten voor de nieuwste thematrainingen en -spelletjes!