Suppliers

Push Braces

PSB is de leverancier van de gewrichtsbraces waar de korfballers van het KNKV mee spelen. PSB Sportbraces is een puur Nederlands product. De fabrikant, Nea international, is een op kennis en wetenschap gebaseerde vernieuwer met veel ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van hulpmiddelen op het gebied van het bewegingsapparaat. Naast de eigen deskundigheid en knowhow heeft PSB toegang tot de hulpbronnen en de deskundigheid van een netwerk van wetenschappers, specialisten en technici uit een verscheidenheid aan disciplines.

Samen met de medische commissie van het KNKV worden de braces van PSB steeds verder ontwikkeld om de korfballer te ondersteunen. Op de website kun je meer lezen over de braces die o.a. door het Nederlands Team veelvuldig worden gebruikt.

 
Erima is de kledingsupplier voor de districtsteams en de scheidsrechters van het KNKV. De Korfbal League scheidsrechters waren de eersten die in de mooie Erima kleding de velden betraden. Ook alle andere gediplomeerde scheidsrecters krijgen van het KNKV hun Erima scheidsrechterspakket. Sinds 2010 mogen niet alleen de scheidsrechters, maar ook de talententeams van elk district van het KNKV eens per 5 jaar nieuwe kleding bestellen bij Erima in hun eigen distictskleuren. Erima kleding is altijd zeer lang naleverbaar, zodat ook de clubs graag bij Erima hun clubkleding bestellen. Get together and Win is de slogan van Erima en straalt uit waar Erima voor staat, mooie teamwear voor iedereen die sport en wil winnen.

Mizuno is de official shoe supplier van het KNKV en sinds de oprichting in 1906 streeft het Japanse sportmerk naar het ontwikkelen van de hoogste kwaliteit sportuitrusting. Met deze missie verdiende het merk reeds haar sporen in onder meer running, volleybal, handbal, voetbal, golf en korfbal. Deze schat aan ervaring op het gebied van productontwikkeling zorgt ervoor dat Mizuno ernaar streeft om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau.

Mizuno heeft lichtgewicht korfbalschoenen in de collectie, die door verschillende unieke technologieën een hoge mate van demping combineren met een optimale stabiliteit. Deze modellen zullen vanaf nu dus ook gedragen worden door het nationale team.  
 

Het medische begeleidingsteam van het KNKV wordt door SportMed BV voorzien van de juiste materialen voor de preventie en behandeling van sportblessures en het bevorderen van prestaties. Het team maakt bijvoorbeeld gebruik van de sporttapes van het merk Mueller. Mueller is een topmerk op het gebied van professionele materialen voor sportverzorgers. Ook voorziet SportMed BV de Oranje selecties van compressiekleding van het merk ZeroPoint. Compressie bevordert de doorbloeding tijdens en na het sporten en voorkomt spierschade. Het doel van de samenwerking: het voorkomen van blessures, versnellen van herstel en bevorderen van sportieve prestaties van de Oranje selecties.

SportMed BV is de sportmedisch specialist die zich volledig richt op preventie, protectie en prestatie in sport. SportMed BV vertegenwoordigt verschillende sportmedische merken in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Mueller, ZeroPoint en Ottobock zijn voorbeelden van deze merken. De oplossingen die SportMed BV biedt zorgen dat sporters fit en actief kunnen blijven, atleten optimaal kunnen presteren en dat je in het geval van een blessure goed en snel kunt herstellen.

 

SportStroom is al ruim 13 jaar het kennisinstituut als het gaat om energiebesparing bij sportaccommodaties. Onze missie is ‘sportaccommodaties toekomstbestendig maken’. Ruim 3.000 Nederlandse sportverenigingen maken gebruik van onze expertise. Daaronder zijn meer dan 100 korfbalverenigingen. SportStroom ondersteunt haar achterban bij het grip krijgen op de energiekosten, het structureel terugdringen van het verbruik en het zelf opwekken van energie. Daartoe bieden we een uitgekiend palet aan diensten en producten.

Double You Promotions is een jonge onderneming met doorgewinterde ambitieuze ondernemers, met ruime ervaring in het vak en al meer dan 25 jaar actief in de promotionele branche. Double You Promotions is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en adviseert het KNKV over de nieuwste producten en producttoepassingen, om deze vervolgens op maat te leveren.