Sponsors

 Stichting Rotterdam Topsport

Rotterdam Topsport is de stichting in Rotterdam die ervoor zorgt dat allerlei topsportevenementen worden gehouden in Rotterdam en tevens zorgdraagt voor een topsportklimaat voor de lokale verenigingen en sporters. Rotterdam wil zich graag profileren als één van de bekendste sportsteden van Europa, "Rotterdam City of Sports". Rotterdam Topsport ondersteunt het KNKV niet alleen financieel, maar denkt vooral ook mee met het organiseren en vermarkten van de korfbalevenementen in Rotterdam. Groot evenement in Rotterdam is de Korfbal Challenge in het Topsportcentrum Rotterdam tussen Kerst en Oud & Nieuw.

Topsport Amsterdam is de onmisbare schakel in het creëren van de optimale randvoorwaarden voor talentvolle sporters om zich te kunnen ontwikkelen tot internationale medaillekandidaten. Via het Centrum voor Topsport & Onderwijs (CTO) Amsterdam biedt Topsport Amsterdam deze talenten een unieke kans. Topsport Amsterdam vervult een sleutelrol in het aantrekken en faciliteren van internationale topsportevenementen. Zo is Topsport Amsterdam ook betrokken bij de finale van de Korfbal League in Ziggo Dome.


In 2016 is Ziggo Dome voor het eerst decor voor de jaarlijkse Korfbal League finale. Met Ziggo Dome is KNKV een meerjarige samenwerking aangegaan waardoor in ieder geval de komende drie finales worden gespeeld in Ziggo Dome.


Time is al geruime tijd sponsor van het KNKV. Time is het bureau voor grafische vormgeving en conceptuitwerking. Voor het KNKV verzorgt Time de vormgeving van de diverse communicatiemiddelen.