Partners

Sinds 1 januari 2017 is het Korfbalverbond een samenwerrking aangegaan met NOCNSF en 25 andere sportbonden. Het Oranje team van het KNKV maakt onderdeel uit van TeamNL. Een nieuw merk waarin veel Nederlandse sporten vertegenwoordigd zijn.

Meer... 

 

Erima is de kledingsupplier voor de districtsteams en de scheidsrechters van het KNKV. De Korfbal League scheidsrechters waren de eersten die in de mooie Erima kleding de velden betraden. Ook alle andere gediplomeerde scheidsrecters krijgen van het KNKV hun Erima scheidsrechters pakket. Sinds 2010 mogen niet alleen de scheidsrechters, maar ook de talententeams van elk district van het KNKV eens per 5 jaar nieuwe kleding bestellen bij Erima in hun eigen distictskleuren. Erima kleding is altijd zeer lang naleverbaar, zodat ook de clubs graag bij Erima hun clubkleding bestellen. GET TOGETHER AND WIN is de slogan van Erima en straalt uit waar Erima voor staat, mooie teamwear voor iedereen die sport en wil winnen. 
 

Korfbaltotaal is dé webshop van het KNKV en partner op het gebied van alle korfbal gerelateerde sportartikelen. Hier kunnen alle korfballers terecht voor kleding, schoeisel, ballen, korfbalmaterialen en KNKV promotieartikelen.
 

LottoNederlandse Loterij is in 2016 voortgekomen uit de fusie tussen de Nederlandse Staatsloterij en De Lotto. De grootste kansspelorganisatie van Nederland en organiseren op dit moment zeven verschillende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Onze missie kunnen we in 7 woorden samenvatten: bijdragen aan een gelukkig en gezond Nederland.

Meer....
Jupiler is sinds september 2015 partner van het KNKV. Naast het KNKV profiteren ook alle korfbalclubs van deze overeenkomst. Scherpe tarieven, leuk acties en een passende tapinstallatie voor ieder volume, stellen elke vereniging in Nederland - klein of groot - in staat om een vers getapt biertje te serveren.


Dé Leasemaatschappij is partner van het KNKV. Voor de korfbalclubs in Nederland biedt Dé Leasemaatschappij het Clubleaseconcept aan. Korfbal is topsport en dat ziet partner Dé Leasemaatschappij. Dé Leasemaatschappij faciliteert, in samenwerking met Opel Nederland, het KNKV en haar medewerkers op het gebied van automobiliteit. Van en voor ondernemers.. Dé Leasemaatschappij.

Opel Nederland is partner van het KNKV. In samenwerking met Dé Leasemaatschappij faciliteert Opel Nederland het KNKV en haar medewerkers op het gebied van automobiliteit. Waar het KNKV en haar leden leven voor de korfbalsport, staat bij Opel de uitdrukking "Wir Leben Autos" centraal.