Sponsoring

Samen onze ambities realiseren
Het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond heeft de ambitie om de komende jaren verder te groeien op diverse vlakken. Om deze doelstelling te bereiken zijn partners en sponsors essentieel, niet alleen in financiële zin, maar ook om korfbal goed op de kaart te zetten.

Het KNKV gaat uit van een samenwerking waarin beide partijen zich optimaal inzetten voor het realiseren van de wederzijdse vooraf vastgelegde doelstellingen. Samen werken we aan succes!

Het sponsorhuis van het KNKV biedt ruimte aan verschillende soorten samenwerkingsverbanden:

Het KNKV werkt idealiter samen een beperkt aantal belangrijke partners om de gezamenlijke doelstellingen van het KNKV en haar partners te realiseren. Een partner is gelieerd aan de Nederlandse ploegen en heeft een eigen concept/evenement geadopteerd. De samenwerkingsverbanden met onze partners betekenen een intensieve samenwerking, om korfbal op een hoger niveau te brengen in Nederland.

Het KNKV kent naast haar partners ook sponsors. Deze sponsors zijn gelieerd aan een bepaald evenement of concept van het KNKV zoals bijvoorbeeld de Wereldtickets Korfbal League. De samenwerking met de sponsors is heel direct en concreet verbonden met het evenement of het concept, waar zij recht op activatie hebben.

De suppliers van het KNKV voorzien het KNKV van vooraf vastgestelde producten of diensten en leveren daarnaast een financiële bijdrage.

Het Korfbal Business Netwerk is de business club van het KNKV en is de ontmoetingsplek voor alle zakelijke relaties van het KNKV. Partners, sponsors en suppliers zijn automatisch lid van dit netwerk. U kunt tijdens diverse sportevenementen, bedrijvendagen, golfmiddagen e.d. genieten van sport en in een gezellige en ontspannen sfeer contacten opdoen. In de loop van de jaren is een netwerk ontstaan van bedrijven die met elkaar genieten van de sport, gezelligheid en daarnaast ook zaken doen.

Geïnteresseerd in een partnership met het KNKV en daarmee de mogelijkheden binnen het korfbal? Neem dan contact op met Henry van Meerten per mail henry.van.meerten@knkv.nl  of bel 0343-499600