Sportplezier: 5 inzichten

'Sportplezier! 5 inzichten over Sportplezier en opvoeden' is een boekje voor opvoeders thuis, op school of in de sport. Steven Pont geeft aan de hand van 'de Wortelwet' vijf inzichten mee aan opvoeders met de bedoeling om kinderen te stimuleren te (blijven) sporten en tegelijkertijd te laten accepteren dat winnen niet het enige is dat telt.

Naast de fysieke inspanning heeft sport nog zoveel meer te bieden. Sport zorgt voor zelfvertrouwen, je leert samenwerken, incasseren en weer opnieuw beginnen. Kinderen voelen al deze dingen intuïtief. Ouders kunnen hun kinderen hierbij ondersteunen. De Wortelwet vertelt hoe. Een inspirerend boekje dat je helpt bewust worden van de invloed die je als ouders/opvoeders hebt op je sportende kinderen.

Interessant voor jouw vereniging? Bijvoorbeeld om uit te delen aan je trainers, de ouders van je jeugdleden of als geschenk aan de (gym)docenten van de basisscholen waar je mee samenwerkt? Je kunt de boekjes (met een minimum van 20 stuks) bestellen bij het KNKV, zolang de voorraad strekt zijn deze gratis verkrijgbaar.

Klik om te vergroten  Klik om te vergroten

Klik om te vergroten  Klik om te vergroten