Verenigingspakket Clubhuis en Horeca

KNKV heeft in samenwerking met Sport2Connect een Verenigingspakket Clubhuis en Horeca ontwikkeld. Dit verenigingspakket is er om verenigingen te ontzorgen in de horeca-exploitatie van de vereniging.


Waar richt het Verenigingspakket zich op

o Hoe kan de vereniging een betere inkoopdeal regelen?
o Hoe kan de vereniging zijn vrijwilligers ontlasten bij het proces van inkoop/verkoop en distributie en tevens inspireren voor hun rol binnen het clubhuis en de horeca?
o Hoe krijgt de vereniging meer inzicht in kasstromen, verkoop en inkoop?
o Hoe kan de vereniging de vrijwilligers ontlasten in het bijhouden van de administratie en het verzorgen van de belastingaangifte?
o Hoe kan de vereniging het voor de vrijwilligers, leden en fans veiliger en gemakkelijker maken met betalen in het clubhuis ?
o Hoe kan de vereniging meer rendement halen uit zijn assortiment

Wat houdt het pakket in? 

Het KNKV kan i.s.m. sport2connect en 4 partners met A-merken een prachtige aanbieding doen. Deze aanbieding levert de meeste verenigingen een flinke inkoopkorting op. Bovendien worden deze producten door de distribiteur VHC/Kreko GRATIS naar uw clubhuis gebracht.

Bij het aangaan van een 5-jarige overeenkomst zijn onze partners bereid om uw vereniging een speciale sportclubkassa t.w.v. € 3.000,- GRATIS aan te bieden. Bij de kassa wordt ook direct een printer voor de bestel en kassabon geleverd, een boekhoud en inkoopmodule en een scanner voor het invoeren van cashless betalen.

Sport2connect neemt namens het KNKV de hele transitiebegeleiding op zich.

o Productie van verenigings-specifiek voorstel
o Afhandeling overeenkomsten
o Levering benoemde producten en diensten
o Na de transitieperiode kan de vereniging volledig zelfstandig bestellen uit het  assortiment via het online inkoop/bestel platform

Opleidingen voor de vrijwilligers

o KNKV verzorgt collectieve opleidingen voor sociale hygiëne. Deze opleiding leert  de vrijwilligers meer over het horeca-vak, maar met name hoe om te gaan met de gasten.
o IVA cursus
o Tap en baristo cursus

Maak een vrijblijvende afspraak en klik hier 

Bekijk hier de animatie voor een korte introductie: